ОвенДнес може да страдате от любовна мъка. Всъщност това не

...
ОвенДнес може да страдате от любовна мъка. Всъщност това не
Коментари Харесай

Любовна тръпка и огромна изненада за четири зодии

Овен

Днес може да страдате от любовна тъга. Всъщност това не е чак толкоз рядко срещано събитие, тъй че просто продължете напред и не изпитвайте яд. Обърнете внимание на здравето си и не подценявайте студа.

Телец

Днес не притискайте половинката си с непотребни въпроси. Ако има нещо да ви се каже - рано или късно ще стане. Измислете си друго развлечение.

Близнаци

Това е добър ден за започването на ново начало. Най-добре е да стартирате всичко сами и на по-късен стадий да решите дали да включите в начинанието вашата половинка.

Рак

Това е ден, в който може да си устроите дребен празник. Дори да нямате мотив си спомнете за последния миг, в който сте били доста щастливи и ли просто създайте подобен.

Лъв

През този ден няма да ви е елементарно да ви се угоди, тъй че бъдете подготвени за избран отпор от страна на половинката ви. Може би е добре да излезете и да си подарите една приятна разходка.

Дева

През този ден не бързайте да се заричате и да давате обещания. Много скоро събитията ще се трансформират и няма да ви е елементарно да извършите това, което сте желали.

Везни

Днес обърнете повече внимание на половинката ви. Не е елементарно да се угоди на някой, който не знае какво желае, тъй че първо решете точно тази задача.

Скорпион

Днес може да се поглезите повече от нормално. Ако пък нямате потребност може да насочите напъните си към обичания ви човек. Той или тя сигурно няма да ви откажат това наслаждение.

Стрелец

През този ден може да се решите на по-сериозна стъпка в връзките ви с обичания човек. Няма да е неприятно да организирате една фамилна среща, в случай че към момента не сте срещнали половинката ви с родителите ви.

Козирог

През този ден потърсете разтуха в познати неща. Ако се замислите добре даже няма да имате потребност от разтуха. Бъдете повече оптимисти, в сравнение с скептици.

Водолей

Сега е моментът да изненадате вашата половинка. Покажете някоя дълго крита линия от вашия темперамент, само че от позитивните. Вечерта може да се заемете с активност, обвързвана с изкуство.

Риби

Днес може да ви се наложи да свършите някоя друга работа, само че сигурно ще намерите време и за ваши обичани действия. Задачата ви е да извършите по този начин, че вторите да са повече.

източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР