ОВЕНДнес е във ваша полза да внесете яснота в личните

...
ОВЕНДнес е във ваша полза да внесете яснота в личните
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Лъвовете с отлични приходи, Девите се заемат с нови задачи

ОВЕН

Днес е във ваша изгода да внесете изясненост в персоналните си връзки. Обсъдете проектите си с вашите сътрудници и началници и преценете дали да промените работата си. Разсъждавайте с разсъдъка си. Не се впускайте в инициативи и промени, които са плод на ваше ненадейно решение или инцидентно скимване. Ще си навредите. След работа се пробвайте да изясните проблемите в брака си докажете, че сте подготвени на помирение и възприятията ви не са се трансформирали. Справете се със фамилните си отговорности, с цел да не се лишите дефинитивно от полови наслаждения.

ТЕЛЕЦ

Успявате да изгладите различията с хората от вашето делово обграждане. Ще ви натоварят със сериозна и виновна работа, в случай че непременно желаете да изявите опциите си. Не избързвайте при предпочитание да предприемете промени в живота си и ги обмислете още един път. Подобрете материалното си състояние посредством планувана печеливша инвестиция. Вечерта продължете диалозите вкъщи. За да се справите с проблемите е добре да си наложите успокоение. Сексът въобще не е приоритет на интимната ви половинка и довечера. Не изневерявайте, даже и да сте обзети от предпочитание за отплата.

БЛИЗНАЦИ

Пред вас е сполучлив ден, в случай че не се притеснявате поради служебните си отговорности. Ще се справите, без да се впускате в недомислени инициативи, които могат да ви провалят. Тези от вас които са възнамерявали провеждането на настоятелен срещи да не влизат в спор с никого. Новина за доходи не е причина да уговаряте вложения. Не се изненадвайте, в случай че отношението на околните ви също се е трансформирало. Трудно им е да осъзнаят, че сте заели по-високо публично състояние и ще сте по-заети. Вечерта подгответе сантиментална вечеря и се усамотете с обичаните си хора. Отдайте се на възприятията си и на полови наслаждения.

РАК

Имате опция да създадете нови познанства и да стабилизирате финансовото си положение. Не допускайте интервенция в персоналните ви връзки и в професионалните ви проекти. Не пътувайте, а работете задълбочено. Ако сте на управителен пост бъдете деликатни, когато подписвате документи, изключително в случай че са свързани с заеми. В персоналният живот постигате успокоение. Ако сте срещнали подобаващата половинка обявете годежа си. Отдайте се на полови удоволствия, които ще ви доставят незабравими мигове, в случай че сте сигурни в възприятията си.

ЛЪВ

Натоварени сте с доста работа, даже и с спомагателна, само че пък приходите ви са отлични. Готови сте да заведете другари на ресторант, с цел да отпразнувате триумфа си, само че по-добре не го правете, тъй като не си коства да харчите, с цел да разсъните тяхната злоба. Проверете деликатно финансовите си доклади досега. Бъдете тактични, в случай че околните ви са позволили неточност в държанието си. Не си коства да се стига до скандал. Няма за какво да си разваляте настроението. По-добре се отдайте на приятни диалози, вечеря и полови удоволствия.

ДЕВА

Намерението ви да се заемете с нови задания ви носи триумф, в случай че не се притесните и не се окажете сами, без помощта на вашите сътрудници. Овладейте страстта си, тъй като блокира дейностите ви. Пазете се от неприятели. Не пропускайте да отхвърлите плануваните служебни задания и не се доверявайте на шанса си, с цел да не се неуспехите макар отличните благоприятни условия, които имате. Няма да срещнете схващане в фамилията си поради днешното неявяване от вкъщи. Претенциите на околните ви ще доведат до скандал. Сексът няма да ви достави наслаждение, по тази причина по-добре се откажете от интимните мигове.

ВЕЗНИ

Бъдете деликатни към деловите оферти, които през днешния ден би трябвало да обсъдите с сътрудниците си и да дадете отговор.  Имате опция да се справите ослепително със служебните си задания и да постигнете доста във връзка с интелектуалното си израстване. Начинанията са сполучливи, в случай че сте ги обмислили добре и сте сигурни, че в този момент е подобаващия миг за тях. Очертават се проблеми в персоналните ви връзки поради любовните ви случки, които не са нормални за вас, само че са излезли на бял свят. Новата любовна връзка ще ви донесат единствено разочарования и полово незадоволство.

СКОРПИОН

Успехът е с вас през целия ден, в случай че не се отпуснете и не решите, че отговорностите ви са досадни и изнервящи. Няма да си навредите, само че и няма да получите покачване, тъй като работата, която отказвате носи положителни доходи на сътрудниците ви, които ще си я разпределят. Ако сте виновни и се задълбочите в работата си ще се справите сполучливо с всичко, което сте си сложили за цел. Изпълнени сте с увереност и желанието ви е да наложите мнението си непременно, без да се съобразите с желанието на околните си. Отдалечавате ги от себе си и се лишавате от потребния и зареждащ ви със сили секс.

СТРЕЛЕЦ

Завършете до края на деня започнатите служебни задания и не отлагайте значимите диалози за следобяд. Не бива да губите религия във опциите си без причина и без да сте получавали сериозни забележки. Заради обзелата ви меланхолия началото на нови занимания е нежелателно. Вечерта анализирайте постигнатото в професионален проект. Споделете с околните деня си, с цел да ви схванат и да не се сърдят, че сте отпуснати и без предпочитание за диалози. Откажете се от секса, в случай че нямате предпочитание. По-добре е да сте откровени, вместо да играете ролята на полови спортисти.

КОЗИРОГ

В днешния ден преценете с кои от деловите си сътрудници да продължите работата си и с кои е по-добре и във ваша изгода да я приключите. Бъдете внимателни към запознанствата и не правете опити да се сближавате с непознати. На вашето работното място царува естетика, в случай че разчитате на рутината и си наложите самообладание. Няма причина да не отидете на вечеря с обичаните си хора, в случай че сте я дали обещание авансово, тъй като яда им може да ви пристигна допълнително в този ден. След като се приберете не бързайте да си лягате, а се отдайте на интимни мигове и полови удоволствия, с цел да избегнете ревнивост и гневни прояви.

ВОДОЛЕЙ 

Промените, които ви предстоят в този ден са повода да сте напрегнати. Успехите от начинанията са ви обезпечени, в случай че не разчитате на шанса си и сте виновни към работата си. Дори и в случай че нещо промени проектите ви, не се ядосвайте и не търсете отговорни за протичащото се, а приемете че и то е във ваша изгода. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с обичаните хора. Те страдат поради невъзможността да сте по-често дружно. Сексуалните удоволствия не са на първа позиция вечерта, само че са за предпочитане пред чашката с сътрудници или другари.

РИБИ

Вашите професионални триумфи ще ви върнат положителното самочувствие. Не се доверявайте на препоръки на непознати хора. Не се поддавайте на страстта. Бъдете рационални и практични. Денят е съвършен да започнете частен бизнес и да извършите обзор на финансовите документи. Прибързаността не ви носи изгода. Вечерта, макар че не ви се желае да водите диалози, без да сте нравоучителни, възстановете естетика в връзките си с вашите близки, а също и с възрастните си родственици. Сексуалните удоволствия ще ви се отразят добре, даже и сте изморени.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР