ОВЕНДенят обещава необичайни запознанства и срещи. Те ще се помнят

...
ОВЕНДенят обещава необичайни запознанства и срещи. Те ще се помнят
Коментари Харесай

Една зодия да слезе от облаците на земята, друга да остави фалшивата скромност

ОВЕН

Денят дава обещание необикновени запознанства и срещи. Те ще се помнят дълго време. Ще имате опция да поддържате връзка и да се сприятелите с хора, за които сте чували забавни неща.. Началото на сантиментална история не е изключено. Полезно е да поемете самодейност и да споделяте хрумвания. 

ТЕЛЕЦ

Време е да оставите настрани подправената невзискателност и да станете известни. Днес ще имате късмет да намерите нови съдружници, измежду които може да има и авторитетни хора. Връзките, които стартират като бизнес, могат да станат сантиментални с течение на времето. Умението да се разбирате с хората ще ви бъде изключително потребно през днешния ден.

БЛИЗНАЦИ

Опитайте се да не губите здравия си разсъдък и хладнокръвие, без значение по какъв начин минава денят. Малко евентуално е той да е без дребни недоразумения и напрегнати моменти. Трудностите ще ви съпътстват непрестанно. Но не трябва да падате духом - може да се справите с всичко.

РАК

Пътуванията ще се окажат потребни и няма значение дали отивате по работа или просто, с цел да разнообразите всекидневието си. Ще ви бъде елементарно да се разбирате с обичаните хора. Те драговолно ще ви поддържат. Отношенията, които в този момент стартират като бизнес, скоро ще придобият неофициален темперамент.

ЛЪВ

Не летете в облаците. Днес е изключително значимо да не градите илюзии и да гледате на нещата реалистично. След като сте оценили вярно дадена обстановка, ще разберете по какъв начин да действате. Суета и комплициране може да царят в близост, само че в случай че запазите хладнокръвие, всичко ще се подреди.

ДЕВА

Ще извършите положително усещане на мнозина и сигурно ще има такива, които ще желаят да ви опознаят по-добре и да се сприятелят с вас. Вероятно е да получите необикновени предложения, които е добре неотложно да приемете.

ВЕЗНИ

Днес може да зародят компликации, само че сигурно ще се справите с всичко. Опит и познания, добити преди много време, ще се окажат потребни. Благодарение на тях бързо ще намерите отговори на въпросите и ще се ориентирате в двусмислена обстановка.

СКОРПИОН

Не се поддавайте на провокации, пробвайте се да не се карате с тези, които се пробват да ви извадят от равновесие. Възможност за изглаждане на недоразумения и за намиране на решение, което ще хареса на всички, ще се появи през днешния ден. Благодарение на вашите старания връзките на околните ви могат да се трансформират към по-добро.

СТРЕЛЕЦ

Не се отхвърляйте от проектите си, даже и да зародят компликации. Ще постигнете доста, в случай че се отнасяте съществено към дилемите си. Помощници също ще се появат. Благодарение на тях бързо ще се справите с решаването на организационните въпроси. Втората половина на деня е времето за импровизация, основаване и търсене на ексцентрични решения.

КОЗИРОГ

Денят би трябвало да стартира с нормалните неща. Така ще избегнете ненужните терзания и бързо ще реализира мечтаните резултати. Ще се открие опция да коригирате грешките, направени по-рано, както и да изградите връзки с тези, с които не сте намерили общ език дълго време.

ВОДОЛЕЙ

Дайте си време да обмислите нещата и да подредите целите. Ще разберете какво да поемете преди всичко и какво е по-добре да отложите. Ще има опция да научите нещо изцяло ново. Денят е добър за нови познанства. Ще извършите положително усещане на всички, ще покажете най-хубавата си страна.

РИБИ

Днес ще имате късмет да се срещнете хора, с чиято поддръжка скоро ще постигнете някои значими цели. Споделяйте концепциите си, обсъждайте проекти, слушайте деликатно тези, които не са съгласни с вас. Денят ще бъде удобен от позиция на персоналните връзки.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР