ОВЕН Денят е подходящ за довършване на започнатата по-рано работа и

...
ОВЕН
Денят е подходящ за довършване на започнатата по-рано работа и
Коментари Харесай

Денят ще е страхотен за Девите, опасност грози други две зод...

ОВЕН
Денят е подобаващ за дотъкмяване на започнатата по-рано работа и за разискване на проекти за бъдещето. Възможно е вашите хрумвания да бъдат подкрепени от хора, от които не сте очаквали. Някои от вас ще могат да трансфорат остарели противници в съдружници. Денят е добър за пътешестване. 
ТЕЛЕЦ
Денят е съвършен за потребни неща. Няма да губите време, ще може да свършите повече неща от плануваното. Вероятни са положителни вести и значими прозрения, както и положителни съвпадения, които ще ви накарат да мислите за ново начинание. Ще съумеете да завършите и някои изостанали задания. 
БЛИЗНАЦИ
Чудесен ден да поемете самодейността и да покажете на всички на какво сте способни. Ще бъдете изключително енергични и упорити, сигурно ще постигнете задачата си, без значение от развиването на събитията. Ще има опция да се захванете с ново занятие, въпреки и не от най-лесните.
РАК
По-добре е да не планирате нищо съществено за този ден. Той не дава обещание лесни победи или огромен триумф в бизнеса, само че ще има опция да се отпуснете и да си прекарате добре с хора, които са ви скъпи. Водолеите, заети с творчество, ще намерят нов източник на ентусиазъм.
ЛЪВ
Можете да се върнете към позабравени проблеми. Днес сигурно ще съумеете да ги разрешите. Неочаквано ще оказват помощ и хора, с които не сте се разбирали преди и не сте могли да се споразумеете за взаимни дейности. Ще има опция да се помирите и да планирате взаимни действия. 
ДЕВА
Страхотен ден, цялостен с позитивни страсти. Няма да губите нито минута и сигурно ще имате време за доста неща. Ще имате опция да подкрепите познати или да помогнете на изпадналите в сложна обстановка. Благодарение на вашите старания доста различия с околните ви ще останат в предишното. 
ВЕЗНИ
Днес надали е допустимо да се избегнат разногласия. Но всичко ще се уреди бързо, в случай че запазите успокоение и не прекалявате с прибързани думи и дейности. Опитайте се да бъдете тактични. Това ще помогне и на вас, и на останалите да избегнете доста неприятни моменти. 
СКОРПИОН
Днес ще има повече каузи и грижи, в сравнение с сте очаквали. Няма да е елементарно да решите с какво да запаочнете. Опитайте се да не поемате прекомерно задания. Наоколо има хора, които са подготвени да споделят бремето на вашите грижи. Средата на деня ще е изключително удобна за разискване на значими въпроси. 
СТРЕЛЕЦ
Няма да е елементарно да запазите успокоение. Днес ще има повече лутане и комплициране от нормално. Някои от вас също могат да бъдат дисбалансирани от забележки и непоискани препоръки. Но в случай че не сте нервни и не се тревожите за дреболии, обстановката скоро ще се промени към по-добро. 
КОЗИРОГ
Добър ден да се заемете с значими каузи с другари или други близки хора. Ще се справите съвършено с това, което ви е затруднявало и ще разрешите проблеми, които са ви обърквали. Вероятни са сполучливи покупки и покупко-продажби. Във всичко, обвързвано с парите, можете да разчитате на интуицията си. 
ВОДОЛЕЙ
Денят е доста по-подходящ за отмора, в сравнение с за сериозна работа. Днес няма да ви е толкоз елементарно да се концентрирате и да доведете започнатото до края. Ще има доста нови хрумвания, само че здравият разсъдък ще ви подскаже, че в този момент не е най-хубавото време за тяхното осъществяване. Със сигурност ще се върнете към концепцията по-късно. 
РИБИ
Денят е доста по-подходящ за отмора, в сравнение с за сериозна работа. Днес няма да ви е толкоз елементарно да се концентрирате и да доведете започнатото до края. Ще има доста нови хрумвания, само че здравият разсъдък ще ви подскаже, че в този момент не е най-хубавото време за тяхното осъществяване. Със сигурност ще се върнете към концепцията по-късно. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР