Овен Денят е неделя, затова недейте да прекалявате с плановете и

...
Овен
Денят е неделя, затова недейте да прекалявате с плановете и
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за днес, 30 април

Овен

Денят е неделя, по тази причина недейте да прекалявате с проектите и подреждането. Важно е да има и място за творчество, въпреки и планувано.

Телец

Един ден, в който да отворите необятно прозореца на душата си. Време за наслада и занимания, време за игри. Бъдете изобретателни, не прекравайте деня си около някоя маса, пък била тя и празнична.

Близнаци

Имате потребност от поддръжка и грижа. Може би е добре да споделите какво очаквате, а не да страдате, че другите не се сещат какво да създадат за вас.

Рак

Спокоен свършек на един добър месец. Днес обърнете внимание на дома и фамилията си, обадете се на родственици, отдайте дължимото на рода и корена си.

Лъв

Хубаво време да започнете нещо ново, да извършите нещо за пръв път, да посадите дърво. Изобщо, значимото е да действате и да не се подмотавате сред четири стени.

Дева

Душата ви тегли на открито, отговорностите - вътре. Ще би трябвало да намерите решение на този въпрос. Преди всичко е добре да си дадете доза пресен въздух и шир.

Везни

Ще ви вълнуват фантазии и други всеоще нереални неща. Много прекрасен миг да си помислите за лятото и за пътуванията, които можете да предприемете тогава.

Скорпион

Неделя е денят на Бога Слънце, вашият персонален настойник. Хубав ден да извършите нещо значимо, особено, да подарите сиянието си на другите. Най-важното,да помислите какво хубаво може да извършите през май.

Стрелец

Задължително се разходете, в случай че е дълго още по-добре. Неспокойният ви разум има потребност от шир и проветрение. Притесненията ви би трябвало да ги отвее вятърът.

Козирог

Чудесен ден, подобаващ за разходки, за пътешествия и наслади. Само не позволявайте да ви се качват на главата.

Водолей

Ден за забавни открития, само че и ден за преподреждане на целите. Не се впечатлявайте толкоз от непознатите страсти, имате си задоволително свои, с които да се справяте.

Риби

Интересна параленост може да откриете сред Швейк и днешният ден, неговият създател Ярослав Хашек има рожден ден. Добър мотив да потърсите някои от златните реплики на този умен воин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР