Овен Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица

...
Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп 16 – 22 септември 2019: Много късмет и нови възможности през новата седмица

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица на тестване ще бъде сложено търпението ви заради другите опити на непознати, досадни или сприхави хора. Те ще желаят да ангажират вниманието ви с техни персонални проблеми или такива, чието позволение не зависи от вас. Конфликтите в множеството случаи с тях ще бъдат неизбежни, само че въпреки това несъмнено са нежелателни. Най-вероятно самостоятелно всеки от вас ще реши по какъв начин да реагира в една такава обстановка. През тази седмица мнозина ще могат да се възползват от една нова опция за професионално развиване или за спомагателна работа. Възможно е това да има връзка с ваша остаряла работа, с специалност, с която сте били ангажирани преди.

През седмицата може да имате разноски или други финансови връзки с мъж от кръга си родственици. Някои от неприятните моменти през тези седем дни ще бъдат свързани с жена, която ще преживее персонална житейска драма. Тя може да бъде ваша родственик, колежка или съседка. Жените Овен мъчно ще избегнат конфликтна обстановка с мъж. Всъщност вашето твърдоглавие и дебелоглав ще задълбочат съответния проблем посред ви. Дано отсреща си имате човек, който умее да прави компромис. В противоположен случай развиването на обстановката ще бъде непредсказуемо. Мъжете ще отделят внимание за занимания, които са тяхно занимание или ще бъдат за асимилиране на нови познания и умения. През тази седмица ще цените времето си и няма да го разпилявате в диалози и срещи, които не ви носят изгода или значима информация.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще преживеете нещо особено, посредством дейности, среща или диалог с мъж. През седмицата бъдете подготвени да преживеете всевъзможни предстоящи или непредвидени събития. В работата или в бизнеса си едно самопризнание или хвалба могат да ви дадат вяра за нови хубави неща в живота ви. За страдание точно през тази седмица ще осъзнаете невъзможността да реализирате един собствен проект. Вие или сте закъснели за неговата реализация или към момента е прекомерно рано да извършите старания за неговото развиване. Всъщност това ще бъде една доста удобна седмица да обмислите бъдещето си, даже това да е в границите на последните три месеца от годината. В момента имате и ще получите нови благоприятни условия за развиване и за стабилизиране, само че единствено в случай че сте подготвени (амбицирани) за сходни дейности.

През седмицата може да ви озадачи диалог с сътрудник или с началник, който до момента не е бил в близки връзки с вас. Сега може да откриете, че имате сходни позиции или ползи по значими за работата си каузи. Необмислените или злонамерени мнения на жена ще ви объркат заради обстоятелството, че не сте очаквали сходни дейности от нейна страна. Жените Телец е добре да стъпват на пръсти във всяко ново или значимо начинание. По-добре бъдете внимателни, перфекционисти или консервативни в дейностите си, в сравнение с да избързате привлечени от лесна облага, бърз триумф или друга полза. Мъжете ще се заинтересуват от информация, която ще получат в диалог с човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв. Тази информация може да ви даде забавна концепция за нещо, което може да реализирате на драго сърце или с полза (печалба) за вас.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, в която ще преживеете сложни моменти, които ще изискат от вас практични и добре премислени дейности и реакции. Неприятностите, които вероятно ще зародят с някои хора, няма да могат да бъдат позволени през тези седем дни. Мъдрият съвет е да се опитате да извършите компромис, да омекотите негативността на обстановката и с повече разсъдък да намерите излаз от това състояние. През седмицата могат да зародят терзания със забавени или по-големи заплащания, отговорности, заеми и други Възможни са разноски свързани с вашето лично или на непосредствен човек здраве. Изненадите тази седмица ще зародят посредством вашите нови и остарели познанства и другарства.

Може да имате непредвидени срещи или телефонни диалози, да получите непредвидени известия и други През седмицата ви чака повече работа в дома ви и като разнообразни задължения или като дребни поправки или усъвършенствания. Добро развиване могат да чакат тези от вас, които работят от вкъщи си (онлайн бизнес, работа в домашно ателие, наддомна работа и др.) През тази седмица ще има мотив за събиране обвързвано с празник или друго значимо събитие. Мнозина ще участват на събития свързани с раждане на бебе, кръщене, годеж или женитба. Жените Близнаци ще бъдат доста неспокойни тази седмица. Често ще ви се постанова да се борите с песимистични настроения или с липса на задоволително сила. Опитайте да се владеете, използвайте медитивни практики, йога, танци и други физически занимания. Мъжете ще се наложи да провеждат по-добре времето си, защото тази седмица ще бъде изпълнена с повече срещи и контакти с хора от разнообразни дистанции.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще се зарадвате на една покупка, само че разочарованията или проблемите с нея занапред предстоят. През тази седмица уговорките ви свързани с движимости или с парцел ще имат комплицирано и непредсказуемо развиване. Тази седмица могат да ви натъжат или разстроят събития свързани с жена, от кръга ви родственици или съседи. Тя евентуално претърпява сложен миг от живота си, когато е изправена пред нуждата да направи трагични решения и промени. През тази седмица ще ви се наложи да отлагате срещи или ангажименти, защото ще възникне нужда да се ангажирате с нови, неотложни и по-важни неща. През тази седмица доста деликатно подбирайте контактите си и не се злепоставяйте в обществото, където живеете, с познанства с хора, които имат неприятна известност. През тези седем дни това ще има значение за вас. Жените Рак ще са доста амбициозни да изпълнят проектите си за тези седем дни, които в действителност ще са база за развиването на други значими събития до края на годината. Ще сте очаровани от срещи или диалози с хора родени под знака на Скорпион, Рак или Риби. Мъжете ще имат удобна седмица за пътешестване. Професионалните ви контакти с хора от други градове или страни ще имат удобно въздействие върху вашата работа или бизнес. Някои от вас ще преживеят среща с родственици или с другари, които ще дойдат отдалеко.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще преживеете прочувствени проблеми с човек, който или има съществени персонални или здравословни проблеми. През седмицата ще сте подвластни от решения или задължения с други хора, най-вероятно такива, които са част от фамилията ви. През тази седмица не се поддавайте на песимистични или депресивни настроения, без значение какво ви следва да преживеете. В момента сте в развой на значима и положителна смяна в живота си. Тази смяна няма да стане за един ден и евентуално ще има един по-дълъг интервал на развиване. Сега от вас се изисква повече самообладание и приемане на естествения ход на събитията. Тази седмица ще преживеете значимо събитие в фамилията си. Тази седмица ще бъде удобно време да помогнете на младеж, само че внимавайте помощта ви да не отиде на вятъра или да не бъде разбрана неправилно. Жените Лъв ще са по-емоционални в връзките си с деца или други младежи от фамилията. Независимо от възрастта ви ще желаете да преживеете нещо особено, повтаряне на мемоари от детството ви: посещаване в родното ви място, в бащиния ви дом или на място, където сте били като дете. Мъжете ще бъдат сюрпризирани от дейностите на жена. Неочаквана среща с жена може да разсъни у вас мемоари от предишното ви с нея или една такава среща да ви върне към други специфични прекарвания от предишното ви.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще ви се наложи да вземете решения свързани с хора от фамилията ви. Възможно е да поемете отговорността за осъществяването на задължения, които да са от значимо значение за дома ви. През седмицата мнозина ще преживеят среща със остарели другари. Ще разберете за разнообразни житейски събития и драми в техния живот. През тези седем дни може да имате грижи или усложнения с парцел, както и с движимости от вкъщи ви, които към този момент не употребявате. През тази седмица ще имате опция да реализирате ваши проекти, които касаят жилището, в което живеете (включително такива свързани с заплащането на битови сметки). През седмицата мнозина ще участват на събирания свързани с човек от фамилията или другар. Това ще бъде една удобна седмица за далечни пътувания или такива свързани с съответна работа. Възможни са забавни и потребни за вас контакти, срещи с хора от друго обитаемо място или страна. Жените ще бъдат късметлийките на тази седмица. Може да постигнете доста, само че на първо място би трябвало да повярвате в личните си сили и благоприятни условия. Не се поддавайте на подозрения или боязън от опасности. Мъжете Дева ще бъдат доста повече ангажирани с роднини, в сравнение с със личното си семейство. Възможни са всевъзможен по темперамент събирания с родственици от близко и надалеч.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ваши родственици или другари ще създадат живота ви много комплициран и спорен със своите дейности и решения. Съветът ми е да внимавате с какви хора се срещате и избягвайте конфликтни персони. През седмицата може да ви обърка или разстрои вест обвързвана с жена, която познавате. През седмицата ще преживеете напрежение по отношение на промени или други събития в работата или в бизнеса ви. Едва ли ще зародят изненади за вас персонално, по тази причина пробвайте се да намалите напрежението в всекидневието си! Една от изненадите през тази седмица ще има отношение към ваша нова или остаряла другарска връзка. Вероятно посредством ваши другари ще зародят забавни нови благоприятни условия или ще получите потребна за вас информация. Седмицата вещае непредвидени срещи или събирания с ненадейно развиване. Жените Везни ще имат потребност от повече обич и топлота. Трудно ще ви бъде в случай че сте сами, само че може да ви изтезава самотност даже и да имате сватбен сътрудник. Мъжете ще могат да реализират значими резултати през тази седмица. Разчитайте в дейностите си на личната си вътрешен глас и на стечението на условия, които в един миг ще се извърнат във ваша изгода.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица очаквайте забавни и прочувствени събития свързани с жена. Най-вероятно тя живее в различен дом или в друго обитаемо място, макар че е допустимо тя да пътува към вас. Това ще бъде една удобна седмица за нови инициативи, за решения свързани с бъдещи промени и други През тези седем дни бъдете по-категорични в това, което вършиме, или което решавате. В работата си очаквайте поява на нови хора като сътрудници, началник или клиенти. През седмицата развиването на служебните ви задължения и постигането на съответни резултати ще зависи по-малко от вас и повече от дейностите на други хора. През седмицата може да ви разстрои вест обвързвана с неприятно събитие в живота на хора, които познавате. Това може да бъде причина за възникването на непредвиден нов ангажимент или пътешестване. Тази седмица ще се запомни с разнообразни изненади в живота ви, само че те ще са най-вече позитивни или тяхното развиване ще бъде във ваша изгода. Жените Скорпион ще чакат завършване на дейности или събития, чието начало е някъде в предходните няколко седмици. Мъжете ще имат опция да се възползват от една забавна оферта обвързвана с преференциална покупка, заем или друга полза от финансов темперамент.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която ще се взема решение бъдещето на значими за вас персонални, професионални или политически връзки. Сега не трябва да вършиме взаимни отстъпки, защото следствията няма да са приятни или няма да се развият във ваша изгода. Предстои ви значим диалог с човек, с който работите дружно: сътрудник, началник, клиент, съучастник и други През седмицата мнозина ще пътуват или ще посрещнат посетители от друго обитаемо място. През тази седмица избягвайте да вършиме опити да манипулирате хората към вас. През тези седем дни ще ви се наложи да вземете мъчно решение. Вероятно това ще се дължи на обстоятелството, че е обвързвано с нещо, което не ви харесва или е срещу вашите възгледи. През седмицата ще ви изненадат хора, които са ваши остарели другари или познати. Възможна е непредвидена среща, телефонно позвъняване и други Във финансов проект избягвайте огромни упования, с цел да се съхраните от огромни разочарования Някои любовни или прочувствени проблеми в персоналния ви живот ще са знак за наложителни промени. Неприятностите тази седмица ще бъдат за да ви покажат нови способи за разрешаване на остарели проблеми. Сега е време да сложите в ред освен персоналните си връзки, само че и връзките си с хора, които са ваши другари. Жените Стрелец ще имат удобна седмица за развиване на паричните си каузи. Мъжете да се пазят от машинация, самозаблуда и подправени другари.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще бъдете доста безапелационни и настъпателни в реализацията на проекти и задължения. Мнозина ще употребяват въображението си да зарадват някого с приятна изненада или подарък. Ще сте доста по-сърдечни, милостиви и грижовни. В любовта е допустимо да се върнете към минали прекарвания от любовен темперамент или да търсите опция за помиряване с някогашен сътрудник. Като цяло любовните ви прекарвания в този момент ще имат по-скоро връзка с предишното ви или със основана към този момент връзка, в сравнение с с нещо ново… Леки здравословни проблеми на човек от фамилията ви ще изискат грижа или повече внимание. В фамилните ви връзки ще се преживеят моменти на недоразумения или други натоварващи връзката ви страсти. Седмицата ще бъде удобна за работа, от която очаквате положителни приходи. Това ще ви помогнете да разчистите неплатени сметки или други финансови отговорности. Жените Козирог учудващо ще бъдат нестабилни тази седмица. Психиката ви мъчно ще издържи на по-голямо натоварване. Лесно ще се обиждате, натъжавате или разочаровате. Мъжете ще имат комплицирани връзки с непознати хора или такива, които занапред ще се появят в работния ви колектив или като клиенти.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще се ангажирате с повече срещи и диалози с хора, които имат съществени проблеми за разрешаване. Те или ще беседват с вас по телефона, или ще ви посетят в дома ви или ще дойдат на работното ви място. Седмицата ще изиска от вас да сте практични и виновни при работа с финансови документи и при задължения свързани с пари. Възможни са неточности и самозаблуда. Конфликт, който ще възникне тази седмица с жена ше ви покаже, че сходни противодействия не вземат решение проблемите. Някои от главните ви проекти за тази седмица ще имат връзка с пари, с материалните ви ползи и задължения, с поддръжка на парцел и други Някои от вас ще вложат пари в усъвършенствания на дома, в който живеят или стопанството, което поддържат. В любовта мъчно ще вършиме вярна преценка на сегашното развиване на връзките си и това може да провокира недоразумения или несъгласия. Жените Водолей ще са търсени от други дами за услуга, съвет, поддръжка или някакъв различен тип помощ. Това ще бъде седмица, в която може да получите покана за събиране обвързвано с жена (по прелестен или противен повод). Мъжете Водолей ще се лимитират в обществения си живот и ще прекарат по-голяма част от свободното си време в дома или в диалози със съседи. Ще имате повече домашни задания и отговорности, което на моменти може да ви прави сприхави и капризни.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ви следва среща или диалог с хора от разнообразни генерации. Предстои ви да бъдете част от разнообразни фамилни, професионални или публични мероприятия. Възможно е да обсъждате с други хора, елементи към организацията или провеждането на тези събития. През тази седмица ще имате разнообразни прекарвания свързани с хора, които са в развой на една житейска смяна. Възможна е разлъка в резултат на мощни несъгласия, противоположни цели в живота и други През тази седмица ще следите развиването събития, с които ваши другари или родственици ще бъдат ангажирани. През тези седем дни ще бъде значимо да запазите натурализъм в дейностите си, в случай че желаете да се предпазите разочарования. Конфликтите тази седмица (ако зародят такива), в множеството случаи ще са по ваша виновност. През седмицата може да ви зарадва предложение за нова работа или ще ви бъде препоръчана нова позиция. През седмицата ще възникне нужда от контакти с хора от разнообразни обитаеми места. Жените Риби ще преживеят някакъв поврат в връзки, цели или цели в живота си. Това ще е вследствие ненадейно прекарване или събитие през тези седем дни. Мъжете ще имат удобна седмица за осъществяване на своите професионални или бизнес задания. Кариерата ще бъде значима за вас, тъй като в този момент ще имате опция да постигнете напредък или да постигнете значими резултати.
Инфо: skafeto.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР