Овен – Запретнете ръкави, денят ще бъде натоварен с всички

...
Овен – Запретнете ръкави, денят ще бъде натоварен с всички
Коментари Харесай

Вижте най-точния хороскоп за понеделник, 18 юли

Овен – Запретнете ръкави, денят ще бъде претрупан с всички вероятни съставки положителни и неприятни. Не че ще се уплашите прекомерно елементарно, само че с цел да знаете какво да очаквате и да сте готови. Ще има всевъзможни неща, с които би трябвало да се справите.

Телец – Трудно ще намерите в близките разбирането, което желаете, само че ще го преживеете. Можете да почувствате напрежението, защото е неизбежно, само че не се предавайте, изключително откакто в мислите ви се въртят за вечерта приятни проекти.

Близнаци – Продължавате да чувствате отмалялост, само че стартирате да сте малко по-оптимистично настроени. В работата нещата стартират да се обръщат към по-добро и даже има късмет за някои от вас да бъдете нараснали или някакво усъвършенстване.

Рак – Предстоят ви значими избори, които могат да имат непредвидени последствия в близко бъдеще. Имате обаче рационално време за размисъл, колкото ви е належащо, тъй че не бързайте със заключенията. Смятали сте някого за недобронамерен, само че мнението ви ще се окаже неверно.

Лъв – Това са сложни времена за вас, изключително в персонален проект. Чувствате се подготвени да поемете контрола върху персоналния си живот, тъй като някак сте го изгубили и не се чувствате по никакъв начин добре в тази обстановка. Откъснете се от рутината за няколко дни!

Дева – Имате положителни шансове да преодолеете всяко затруднение, в случай че в действителност желаете. Открийте измежду познатите си човек, с който можете да говорите за това, което ви мъчи. Проблясва лъч светлина и някои ваши очаквания ще бъдат оправдани.

Везни – Вашият обществен живот е огромен източник на задоволство, тъй че отделете време за него, без значение от събитията. В края на деня се обградете с близки приятели; имате потребност от естетика след ден на огромен прочувствен заряд.

Скорпион – Днес ще имате късмет да се откроите в нещо. Ушите ви ще чуят приятни думи и похвали и доста ще ви хареса. Енергийното ви равнище е доста положително, само че би трябвало да намалите малко темпото, тъй като рискувате да се уморите прекалено много с този темп.

Стрелец – Не е нужно да пускате моторите на най-много, още повече, че е едвам първият ден от седмицата. Внимавайте с кого прекарвате повече време, тъй като някои хора може да ви повлияят отрицателно, без да го осъзнавате.

Козирог – Хубаво е да се концентрирайте върху персоналните си планове, имате какво повече да спечелите. Отношението ви може да подразни близките, по тази причина бъдете по-внимателни и не се намесвайте в разногласия и не започвайте диалози по рискови тематики!

Водолей – Имахте по-натоварващ интервал в последно време и умората стартира да си споделя думата. Ще е добре да отделите повече време за себе си, даже това да значи да си вземете няколко дни отмора. В противоположен случай можете да се сблъскате със здравословни проблеми.

Риби – Нещата се развиват от единствено себе си в професионалния живот, тъй че можете да не си давате доста напън. Мислите, че доста хора се нуждаят от вашето внимание, което може да не е толкоз правилно, колкото си мислите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР