Овен Вашата енергия и увереност за момента са на добро

...
Овен Вашата енергия и увереност за момента са на добро
Коментари Харесай

Ето какво вещаят звездите за днес

Овен
Вашата сила и убеденост за момента са на положително равнище. Не е изключено през днешния ден вашите дейности да имат емоционален темперамент. При взимане на решения, първо се вслушайте във вътрешният си глас.

Телец
Днес ще са присъщи неочаквани промени в настроението. Трябва да се научите да постигате естетика със себе си и с външния свят. Не се предлага да оставате в усамотение днешният ден.

Близнаци
Избягвайте стресови обстановки и не участвайте в разгорещени фамилни полемики. В идеалния случай посветете деня на усъвършенствания и разчистване на дома. Ако желаете да разнообразите живота си, проявете малко креативност.

Рак
Вземете превантивни ограничения по отношение на здравето като лека диета, топла вана, постоянен сън и пълностоен отдих. Отделете задоволително време на почивката си през днешния ден. Утре не би трябвало да изглеждате като изнемощял мъченик, непоколебим монах или робот.

Лъв
През днешния ден ще поддържате интензивни връзки с близките. Внимавайте да не се поддадете на негативизма на някои хора и да запазите съответното самообладание. Добре е да следвате вътрешният си глас.

Дева
Избягвайте да вземате бързи решения през днешния ден или под напора на събитията. Ситуацията не е стигнала досега на развиването си. Не е изключено да се трансформират проектите ви. Този ден е съвършен да употребявате свободното си време в интерес на вашето здраве.

Везни
Стремете се да постигнете единение и мяра във всичко. Това значи, че в нищо и на никое място не трябва да прекалявате: в храната, пиенето, спането, в трупане на материалното, уталожване с информация, в острите чувства.

Скорпион
Денят е с положително въздействие. Нараства вашето витално и енергийно ниво. Благоприятно време за благоустройство и усъвършенствания на дома. Удачен ден за другарство с близки хора, да изгладите влошени връзки, определяне на контакти.

Стрелец
Вие сте рационални и практични, вземате решения бързо и отговорно подхождате към всеки въпрос. Бъдете фокусирани върху проектите си и ревностно пазете концепциите си. Някой може би ще желае да ви сложи в ъгъла, само че вие няма да му позволите.

Козирог
Координирайте своите дейности. Множество дреболии могат да скапват настроението ви и да ви извадят от равновесие. Добре е да избягвате да влизате в разногласия през днешния ден, защото надали ще намерите обща платформа в разбиранията си.

Водолей Препоръчително е да посветите денят на една добра отмора. Отпуснете се без виртуални наслади. Изключете телефона, не влизайте в интернет. Има задоволително други неща, които могат да ви доставят наслаждение действително.

Риби
Опитайте да се настроите лирично. Намерете бързо противоотрова против пълзящото неприятно въодушевление. Усетете необятността на битието. Скотското замайване от примитивни удоволствия не е за вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР