Овен Този четвъртък няма да имате причина да се оплачете

...
Овен Този четвъртък няма да имате причина да се оплачете
Коментари Харесай

Късмет и печалба за пет зодии днес

Овен

Този четвъртък няма да имате причина да се оплачете от деня. Ще постигнете, повече от колкото сте си представяли. Постарайте се да отменете повече задания, тъй като те в действителност ще се получат съвършени.

Телец

Позволете на въображението си да види и други неща, с изключение на най-тъмните сюжети. Понякога в действителност точно нещата, които си представяме, се случват.

Близнаци

Ще ви се наложи да се съобразите със желанията на другите. Това не е ден, в който ще може да играете за себе си, без да извършите жертви или да рискувате прекомерно доста, но може и да спечелите.

Рак

Днес нищо няма да остане прикрито от вас. Ще предусещате нещата и това ще ви даде съществено преимущество пред останалите. Не разкривайте източника на информация пред никого.

Лъв

Ще ще имате опцията да реализирате всички замисли за деня. Това ще окаже много положително въздействие на близкото ви бъдеще, тъй че не хабете религия и сили - раздайте се до дъно!

Дева

От първостепенна значимост ще бъде общуването. Най-сериозните диалози осъществете през първата половина на деня. Следобед към този момент ще е мъчно да се приказва с вас, а това няма да е във ваша изгода.

Везни

Днешният ден е подобаващ за полагането на началото на нов план, на който възлагате огромни очаквания. Напълно евентуално е да се осъществят. Съветвайте се единствено с експерти.

Скорпион

Днес мозъкът ви ще бъде в съвършена форма. Най-голямата ви мощ ще е в планирането, по този начин концентрирайте силите си там. Хубаво е да запишете детайлите, с цел да не ги забравите.

Стрелец

Предстои ви пътешестване, но преди да заминете се убедете, че сте завършили всички неотложни задания. Бъдете подготвени пребиваването ви да продължи повече от плануваното.

Козирог

Действайте с колкото се може повече мисъл и разсъдък. Емоциите оставете на назад във времето. Освен това не предприемайте никакви опасности, изключително в случай че са свързани с пари.

Водолей

Няма да ви е елементарно да намерите вярното решение. Затова не упорствайте прекомерно доста. Важното е, че сте на прав път, а това е положително начало.

Риби

Не бъдете сигурни, че не сте единствените, които схващат какво се случва. Имайте поради, че и други са наясно със обстановката и имат своето мнение и виждане за нещата.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР