Овен Тази сряда всяка минута ще ви бъде ценна. Не

...
Овен Тази сряда всяка минута ще ви бъде ценна. Не
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 6 декември

Овен
Тази сряда всяка минута ще ви бъде скъпа. Не може да си позволите да си пилеете времето на вятъра или за мимолетни неща. Някой заслужава вниманието ви повече от всеки път, не го подценявайте.
Телец
Приемете ролята на наблюдаващ през днешния ден. Така ще може да видите нещо, което преди ви е убягвало. Освен това ще си спестите някои неправилни дейности в случай че останете в светлината на прожекторите.
Близнаци
Тази сряда направете по този начин, че да не давате никакви обещания. Колкото и да ви се желае да дадете думата си, някои условия няма да ви разрешат да я спазите. Може да изразите желанията си, само че без да бъдете безапелационни.
Рак
Тази сряда имате потребност да си починете малко в говоренето. Колко по-внимателно слушате, протичащото се към вас толкоз повече забавни и потребни неща за себе си ще разберете.
Лъв
Бъдете подготвени дадена среща ще се анулира. Разочарованието ще ви обземе, само че дано това бъде за малко. Прехвърлете вниманието си върху друго нещо.
Дева
Тази сряда се въздържайте да предявявате към другите искания за неща, които вие самите не изпълнявате. Преди всичко се научете да отговаряте за личните си дейности.
Везни
Тази сряда не се изкушавайте да кажете: " Видя ли? “. Помислете, обаче какво друго ще ви донесе тя с изключение на ваше персонално задоволство. Напълно допустимо е да паднете в нечии очи.
Скорпион
Тази сряда се обадете на старите си другари, които не сте виждали и чували от дълго време. Независимо какъв брой работа имате, те заслужават вниманието ви. Разчистете проектите си и намерете ден и час, в който да се видите.
Стрелец
Тази сряда се вслушайте в неизказаните думи. Четете по очите и сред редовете. Някой ще се опита да ви съобщи информация по един невероятен метод, тъй като сте доста специфични за него.
Козирог
Тази сряда рискувате да преминете през през хора в преследването на фантазията ви. Със сигурност тази цена не си заслужава. Не рискувайте да нараните който и да било.
Водолей
Днес може да имате въпрос за решение. В този случай може да си позволите да се доверите на интуицията ви. Количеството информация, обвързвана със случая е прекомерно доста и няма да имате време, да я анализирате цялата. Бъдете по-скептични.
Риби
Тази сряда щадете организма си. Ако имате потребност от отмора - не я подценявайте никога. Ако би трябвало си вземете болнични.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР