Овен -Понякога е важно от какъв ъгъл гледаме на нещата.

...
Овен -Понякога е важно от какъв ъгъл гледаме на нещата.
Коментари Харесай

Съдбата се усмихва на 3 зодии днес

Овен -Понякога е значимо от какъв ъгъл гледаме на нещата. Ако гледката не ви устройва, сменете позицията. Това е ден на адаптивността.

Телец -Не си правете непотребни илюзии, само че и не стойте със скръстени ръце. Придържайте се към рутинните си отговорности. Това е ден на умереността.

Близнаци -Не казвайте повече, в сравнение с ви питат. Не бързайте и да се хвалите с това, което знаете. Ситуацията може да се промени скоро. Това е ден за далновидност.

Рак Не подценявайте възприятията на колегата си, както и неговата сензитивност и ранимост. Сега е ваш ред да се замислите по какъв начин се усеща той или тя. Това е ден на толерантността.

Лъв -Не налагайте мнението си непременно. Може да се окаже, че не сте прави и вредите по репутацията ви ще бъдат огромни. Това е ден за демонстрация на предвидливост.

Дева -Бъдете по-добронамерени към света, с цел да получите същото. Сега е миг, в който може да си отдъхнете и да не търсите заплаха зад всеки ъгъл. Това е ден за разпределяне.

Везни- Днес се обадете на тези другари, които толкоз доста ви липсват. Проверете графика си и запишете срещите. Оставете задоволително време, с цел да се наговорите на воля.

Скорпион -През този ден ще имате опцията да осъществите огромна покупка. Насладете се напълно на процеса, тъй като очаквате този миг от дълго време. Това е ден за удоволствия.

Стрелец -Днес може да разберете, че някой ви завижда и се пробва да ви подведе, като ви сервира погрешна информация. Имайте доверие единствено на себе си. Това е ден за нараснало внимание.

Козирог- Този петък не залагайте на външния тип. Дори неглиже вие имате своята тежест измежду приятелите и сътрудниците, тъй че в случай че нямате време да се настройките - не се тормозете. Това е ден за невзискателност.

Водолей -Днес Съдбата ще ви сервира някои истини. Колкото по-бързо ги приемете, толкоз по-добре за вас. Много е значимо да не се обвинявате за нищо. Това е ден за приемане.

Риби -Умереността е отлично качество. Днес е добре да изпробвате уменията си в тази посока. Дори да има защо да се радвате, направете го безшумно и за себе си. Това е ден за покорност.

източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР