Овен – През тази седмица ще бъдете по-енергични и уверени

...
Овен – През тази седмица ще бъдете по-енергични и уверени
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии

Овен – През тази седмица ще бъдете по-енергични и уверени в себе си. Ще имате повече контакти и задания за осъществяване. Време е да покажете своята продуктивност, отговорност и дарба да организирате! Довършете това, което е останало несвършено.

Въпреки това, няма да постигнете толкоз прогрес, колкото ви се желае. Меркурий към този момент е пряк и това може да бъде начало на по-продуктивен интервал. Трябва да поддържате прочувствен баланс, не допускайте да бъдете раздразнителни и нападателни, избягвайте да влизате в спорове. Благоприятно е за финансовите ви каузи. Дори са вероятни спомагателни приходи. Някои ще имат паники или страхове за жена, само че които ще бъдат прекомерно пресилени. Тази седмица ще имате доста позитивни страсти в любовта и ще се опитате да извършите всичко допустимо за хармоничното развиване на вашите взаимоотношения. Не е време да налагате волята си и да натискате колегата си да вземе решение, за което не е подготвен. По-младите представители на знака да не гледат на любовта или другарството през розовите очила, тъй като е допустимо да получат отчаяние.

Благоприятни дни- 20, 24, 25
Неблагоприятни дни- 21, 22, 23

Телец – През седмицата ще би трябвало да мислите и да действате бързо, в случай че желаете да се възползвате от новите благоприятни условия, които в този момент ще се появят. За страдание, мнозина ще се опасяват да поемат опасности или ще желаят да имат повече време за размисъл, което ще ви накара да пропуснете забавни шансове в персоналния и професионалния живот. Може да се наложи да пътувате по работа, само че няма да сте доста задоволени. Сложните или спорни взаимоотношения от предишното още веднъж ще основат напрежение във вашия всекидневен живот. Може да получите парично заплащане или различен тип обезщетение, от което ще се почувствате удовлетворени. Ще бъдете разтревожени от здравословен проблем на човек във вашия дом или ще имате сходни проблеми с домакински любим. През интервала ще поддържате връзка с хора, които ще бъдат потиснати или в неприятно въодушевление и ще ви натоварят и обременят с недоволствата си. Няма да бъдете пасивни, само че ще разчитате на минали триумфи, завоевания и в този момент няма да инвестирате задоволително сила в връзките си, което ще бъде по ваша виновност. Ново другарство ще донесе забавни прекарвания.

Благоприятни дни- 21, 22, 23, 26
Неблагоприятни дни- 24, 25

Близнаци – Тази седмица ще ви бъде забавно поради събития, които очаквате в скоро време. Ще имате доста проекти и упования за разнообразни неща. Възможно е да изживеете нещо обвързвано с смяна, обособяване или пренасяне – обвързвано с вас или с някой непосредствен човек. Пазете се от хора, които обичат клюките, тъй като могат да ви замесят в неприятна история. Някои проблеми от предходната седмица и в този момент няма да намерят позволение. Ще имате терзания за другари, съседи или сътрудници. Ако се зароди фамилен спор, може да се развие в неприятна и нежелана посока за вас и да сътвори продължително напрежение във вашето семейство. Знайте, че всеки проблем може да бъде решен посредством такт, дипломация и на първо място с самообладание. Новите хора, които ще срещнете, ще заемат своето място в живота ви. Любовта ще бъде значим фактор през тези седем дни, без значение от вашето фамилно състояние. По-младите представители на този зодиакален знак, ще имат опция да стартират нова сантиментална връзка.

Благоприятни дни- 24, 25
Неблагоприятни дни- 20, 26

Рак – Избягвайте неразумни или прибързани решения, изключително тези, свързани с покупки.
Бъдете нащрек с обещания, които някой елементарно ви дава или най-малко не разчитайте на тях.
Тази седмица ще би трябвало да обърнете особено внимание на вашите персонални или фамилни връзки. Възможно е да се получат недоразумения с неразбираемо развиване. Ще би трябвало деликатно да обмислите дейностите, свързани със фамилията ви. Някои ще се занимават с поправки или усъвършенствания, които ще се окажат много по-сложни от предстоящото. Ще имате проблеми с другари, които ще ви объркат или изненадат. Възможни са проблеми и от друго естество, които могат да ви създадат нервни и избухливи. В идващите дни можете да вземете някои смели решения, а след това да се почувствате обезпокоени или комплицирани да не сте сбъркали, само че на вятъра. Решенията ви са верни и те ще ви отведат в посока, която е кодирана в живота ви. Благоприятно е за пътешестване, без значение заради каква цел.

Благоприятни дни- 26
Неблагоприятни дни- 21, 22, 23

Лъв – Използвайте тази седмица, с цел да се справите бързо с отговорностите, изключително с професионалните. В главата ви ще се родят новаторски хрумвания, ще се срещнете с забавни хора и най-после ще се почувствате по-добре. Опитайте се през множеството време да се заобиколите с тишина и успокоение. Трябва да възстановите изразходваните сили. Ако е допустимо, пробвайте се да не се изнервяте, работете с мярка. Ако сте в спор с някого, станете основател в помиряването. Използвайте тази седмица, с цел да решите в дома проблеми, грижи или задължения, свързани със собствеността. Успехът на дете или младеж, значима смяна в техния живот, ще бъде предмет на телефонни диалози или виртуални средства за връзка. В любовта ще настъпи раздвижване. Там където от дълго време липсва доверие сред сътрудниците, любовните връзки могат да станат обект на напрежение. Седмицата ще даде добър старт за нова любовна спекулация, за първата среща с сътрудник (най-вероятно от друго място). Новото запознанство може да бъде направено посредством посредничеството на родственици или другари.

Благоприятни дни- 20
Неблагоприятни дни- 24, 25

Дева – През тази седмица сполучливо ще деянията своите настоятелен качества. Работата ви ще изисква повече централизация. Ще имате разнообразни благоприятни условия да реализирате своите задания и проекти. Ще получите помощ или ще имате шанс, когато се нуждаете от това. В допълнение към главния източник на приходи, може да получите спомагателни приходи. По-специално, това може да са частни поръчки за работа на свободна процедура, ексклузивен труд или друго. Ще имате мощно вътрешно предпочитание за тишина и усамотение. Може би ще ви е належащо на мира да преосмислите събитията от последните дни. Също по този начин е уместно време за духовни практики в усамотение или в затворени групи. Бъдете деликатни към хора, които оказват напън върху вас или по някакъв метод ви заблуждават. Може да получите вести, свързани със здравето на непосредствен човек. В края на седмицата партньорските връзки се усъвършенстват. Ако намирате, че има нещо необичайно и неразбираемо в държанието на колегата, най-хубавият метод да се обясни връзката е разговорът. Поява на опция или шанс, които ще трансформират някои неща в живота ви.

Благоприятни дни- 21, 22, 23
Неблагоприятни дни- 20, 26

Везни – Тази седмица ще бъде удобна за вас. Всичко ще ви се отдава с лекост. Благодарение на вашата вътрешен глас и креативен метод, вие ще преодолеете всички трудности и ще спечелите хвалба от вашите началници. Нежелателно е да стартирате нови каузи и по принцип да се занимавате с някои значими въпроси. Избягвайте стресови обстановки. Не забравяйте, че вашето въодушевление зависи единствено от вас. Не се изкушавайте да участвате в никакви случки - рискувате доста и след това ще съжалявате. Не претоварвайте тялото, поддържайте сдържаност във всичко. Седмицата предвещава събитие, обвързвано с жена от вашия кръг от родственици или другари. Въпреки удобното развиване на нещата ви, постоянно ще изпадате в песимистични настроения. В любовен аспект са вероятни проблеми или недоразумения. Ще има разногласия за незначителни неща, един от сътрудниците може да прояви нарцисизъм в дадена обстановка. Липсата на самообладание или приемливост може да провокира изстудяване на връзките в някои връзки. Свободните Везни дано потърсят благоприятни условия за буен флирт. Ако желаете любовта да процъфти, поемете самодейността и дръжте крепко „ плячката”.

Благоприятни дни- 20, 24, 25
Неблагоприятни дни- 21, 22, 23

Скорпион – Тази седмица ще би трябвало да решите проблеми или комплицирани взаимоотношения с хора във вашия кръг от другари, сътрудници или познати. Като цяло, някои събития през интервала ще се развият във вашето семейство и в къщи. Вероятно всичко ще бъде планувано или част от нормалното ви всекидневие. Все отново ще би трябвало да вземете някои решения за значими проекти за близкото бъдеще. Избягвайте да се намесвате в спор или в спорна обстановка на работното си място. Положението ще се развие неподходящо и няма да се почувствате добре. Жените могат да имат терзания по отношение на член на фамилията: сътрудник, татко, свекър, брат, чичо. Близък човек ще има здравословни проблеми. Преразгледайте предходните си проекти и хрумвания и помислете дали не можете да ги възродите още веднъж. Сега ще е удобно времето за развиване, прогрес и триумф. Периода като цяло ще способства за решение на проблеми или взаимоотношения, които ви предизвикват тревога и напрежение. Всъщност в този момент ще откриете, че има малко пресилени неща и обстановката (каквото и да е) е надалеч по-малко трагична, в сравнение с сте си мислили.

Благоприятни дни- 21, 22, 23, 26
Неблагоприятни дни- 24, 25

Стрелец – Началото на седмицата може да е с напрежение. Някой, който до момента е бил добър и вежлив с вас, може внезапно да си покаже „ ноктите”. Не се опасявайте да приключите с връзките, които лишават прекалено много време и сила от вас. Трябва да си възвърнете цялостния надзор. Ще имате да решавате значими фамилни каузи и задания, които могат да бъдат приятни или неприятни, само че те ще изискват повече мъдрост и деловитост във вашите дейности. Мнозина ще възнамеряват и приготвят значимо фамилно събиране. Действията или решенията на млада жена ще ви разочароват. Можете да имате пътешестване за наслаждение или среща с приятни хора. Вероятно ще похарчите пари за дете или във връзка рожден ден на някого. За страдание някои от вас ще имат разноски и по здравословни аргументи. Сега сте склонни да гледате по-оптимистично и метафизичен на старите си проблеми. Някои от тях към този момент намират естественото си позволение. Тази седмица ще бъде неподходяща за продажбата или покупката на парцел. Венера в секстил ще ви поддържа в любовта. Мнозина от вас ще флиртуват интензивно и ще са разрушени доста сърца. Тези, които са на възраст над 35 години, ще имат по-добри благоприятни условия в любовта, в сравнение с по-младите представители на този знак.

Благоприятни дни- 24, 25
Неблагоприятни дни- 20, 26

Козирог – Има нещо, което се нуждае от балансиране в живота ви сега, само че не забравяйте, че не е належащо съвършенство. Животът постоянно е малко комплициран и съвършеното равновесие може да бъде съвсем невероятно. Не забравяйте да намерите време за отмора и среща с другари. Бъдете в положително въодушевление, мислете позитивно и не крийте от колегата си вашите стремежи, проекти. През седмицата можете да извършите неправилен избор за покупка, да имате домашни проблеми или други материални усложнения. Имате късмет да вземете някои решения, посредством които да подобрите събитията. Периода ще бъде неподходящ за брака, защото напрежението основава спорни обстановки, които ще бъдат непредсказуеми. Разкриването на някои секрети и задкулистни дейности могат да станат причина за разлъка в някои фамилии. За тези, които знаят какво могат и какво желаят, ще е удобно времето за обич. Има отворена врата за ново начало, откакто финализирате мислите си.

Благоприятни дни- 26
Неблагоприятни дни- 21, 22, 23

Водолей – Пред вас стои забавна седмица. Ще имате благоприятни условия и условия, посредством които да постигнете триумф или професионална реализация. Ще имате задоволително шанс, само че не злоупотребявайте с него. Вие ще бъдете душата на всяка компания, ще заразявате всички с положително въодушевление и позитивна сила. Хората ще желаят да слушат историите и препоръките ви. За проблемите на всички ще намирате предписания. Вършете си съзнателно работа. Шефовете ви сигурно имат проекти, свързани с вас. Някакъв ангажимент ще ви натовари с негативни страсти, тъй че помислете добре преди да приемете. Някои от вас ще се усещат с намален витален тонус, елементарно ще се изморяват. Мнозина ще имат очаквания и упования за триумф или събития, свързани с млад мъж от фамилията: наследник, внук, племенник, шурей и така нататък Възможно е раждането на момче в дома на ваши близки, другари или познати. В любовните връзки би трябвало да сте по-внимателни. Внимавайте да не допускате неточности. Венера в тригон ще ви подтиква повече към развлечения и другарство.

Благоприятни дни- 20
Неблагоприятни дни- 24, 25

Риби – През седмицата вашият оптимизъм ще нараства, а вие ще разцъфвате. Ще бъдете енергични и общителни, изпълнени с готовност за живот. Късметът ще ви бъде постоянно сателит. Във финансов проект интервала ще бъде значим заради нуждата от взимане на решения или дейности. Не харчите повече, в сравнение с можете да си позволите. Избягвайте раздразнителността и не се паникьосвайте, когато не можете да намерите решение на някой проблем. Стресовите мигове са предопределени да изпитат силата на вашия дух. Изненадващо пътешестване може да е част от позитивните страсти и прекарвания през този интервал. В любовта ще имате триумф и мощни страсти. Любовният живот ще се развива съвсем съгласно упованията ви. Възможно е запознанство по време на курс, служебно или друго мероприятие. Мнозина ще се хвърлят в загадка връзка или случка.

Благоприятни дни- 21, 22, 23
Неблагоприятни дни- 20, 26
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР