Овен Доста непостоянни и несигурни ще са всички около вас,

...
Овен Доста непостоянни и несигурни ще са всички около вас,
Коментари Харесай

Хороскоп за 8 юли: Съдбовен ден за тези 3 зодии

Овен
Доста непостоянни и несигурни ще са всички към вас, а и самите вие. Днес е ден за диалози и съглашения, само че без документален резултат. Общо взето всичко ще е единствено на думи, делата оставете за различен ден.

Телец
Днес не е желателно да стоите дълго прави. Ако е доста неотложно, обезателно си вземете вана, погрижете се за краката си, тъй като са доста уязвими. Не приемайте персонално всичко, което ви кажат, някои хора си приказват просто, с цел да се намират на приказка.

Близнаци
Днес ще сте неуморни в търсенето на усещания. Ще ви вълнува всичко в близост и ще сте изпълнени със състрадание към всичко живо. Не се задълбочавайте, въпреки всичко имате си и други отговорности.

Рак
Ден за събиране на сведения и най-много на задължения. Ще получите доходи от няколко места, само че не бързайте да ги харчите, ще имате потребност от тях. Не приемайте за чиста монета всичко, което ви споделят, през днешния ден хората си приказват най-вече, с цел да се намират на приказка.

Лъв
Най-голямата заплаха през днешния ден е да прибързвате, а несъмнено няма да имате самообладание, с цел да вършиме нещата до дъно. Намерете междинния път - не се занимавайте със супер значими неща, разчитайте на рутината си. Използвайте този ден най-вече за диалози.

Дева
Днес ще разбирате всичко от една дума и даже още преди да са ви го споделили. Не плашете близките с тази си дарба, само че пък можете сполучливо да ги забавлявате, изявявайки се като илюзионисти.

Везни
Днес елементарно ще пилеете пари, само че по тази причина пък ще намерите другари и поддръжници, даже може и спонсор да откриете. Важното е продан да има от всевъзможен жанр - на хрумвания, мисли, пари.

Скорпион
Имате голяма потребност от промени и другарство. Внимавайте да не ви мине целия ден в занимателни диалози с другари и след това да се чудите по какъв начин по този начин нищо не сте съумели да свършите. Спазвайте предварителния си проект, най-малко в общи линии.

Стрелец
Околните мощно ще ви нервират, а май повода е във вас самите. Опитайте да сте малко по-сериозни, не се шегувайте с всичко и всички. Забравете рецензиите и поученията най-малко за миг.

Козирог
Днес ще сте безусловно безкритични, което в един миг може да е окаже много рисково. Ще заблуждавате хората и то не съзнателно, а от положителни планове. Бъдете малко по-сдържани и деликатни в изявленията си.

Водолей
Днес всичко ще прекарвате през призмата на страстите, поради което ще станат много неточности. То не е неприятно човек да е по-емоционален, но вие прекалявате. Я се стегнете малко.

Риби
Днес никой не може да ви измъкне от лапите на любовта. Може даже самите вие да не знаете на кой свят сте. Внимавайте да не се окаже най-после, че просто сте слънчасали.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР