ОВЕН Днес ще ви се наложи внимателно да анализирате своите

...
ОВЕН Днес ще ви се наложи внимателно да анализирате своите
Коментари Харесай

ХОРОСКОПЪТ ЗА 19 ФЕВРУАРИ: Стрелци, денят ще ви донесе добри печалби! Водолеи, не прибързвайте!

 ОВЕН
Днес ще ви се наложи деликатно да анализирате своите интимни връзки. Голямата ви недоверчивост и отрицателен опит от предишното още веднъж ще ви пречат да намерите подобаващ сътрудник. Но през втората половина на деня Фортуна ще бъде на ваша страна. Сериозни здравословни проблеми не се обрисуват, само че през зимния интервал са вероятни проблеми с вирусни болести, а оттова и проблеми със ставите. Потърсете верния експерт за обзор и лекуване.

 ТЕЛЕЦ
Проблематичен ще бъде днешният ден за мнозина от вас. Очертават се проблеми с значими бизнес документи. Възможно е обаче остарели бизнес планове още веднъж да станат настоящи. Налага се да анализирате своите дългогодишни другарства и изчерпаните връзки да бъдат прекъснати. Вероятни са и проблеми с родственици и познати, само че в края на деня някои представители на знака да получат забавни оферти за пътешестване отвън страната по нови бизнес планове.

 БЛИЗНАЦИ
Днес главно представителите на знака ще се занимават със своите финанси. Мнозина от вас ще открият някои дълго защитавани секрети или ще разкриете ваши недоброжелатели. Ще е належащо да не споделяте проектите си с никой и да избягвате контактите с непознати или малко познати хора. В края на деня някои представители на зодията е евентуално да получат забавни и непредвидени оферти от родственици, другари или чужденци, както и доста нова информация за бъдещи бизнес планове.

 РАК
Днес може да усетите компликации в брака ви или съществени проблеми в сантименталните връзки. Възможно е и обновяване на остарели любовни дружби, които от дълго време подозирате, че ще се случат. Днес ще се занимавате с решение на проблеми, свързани точно със сърдечните ви каузи. Възможно е и пускане на служебни романи, за което решението би трябвало да бъде добре премислено. Днес може да се объркат някои от проектите ви по отношение на покупко-продажби с недвижимо имущество. Вероятна е и промяна на активност.

 ЛЪВ
През днешния ден на мнозина ще им се наложи да отделят по-голямо внимание на своята бизнес активност, както и да се погрижат за здравословното си положение. Ако към момента не намирате време за обзор при експерт, пробвайте се да почивате повече, както и да пиете чай от маточина за утешение на нервната ви система от напрежението, който ви преследва в последните седмици. Планирайте си отмора на безшумно място, отдайте се на четене на книга, бъдете с хората, които не ви натоварват с проблемите си.

 ДЕВА
Днес ще се опитате сполучливо да стартирате нови бизнес инициативи и да придобиете нов взор и метод за доста неща в своя живот. Така и ще откриете нов стадий във вашите печеливши бизнес партньорски връзки. Вероятни са забавни работни оферти или приемане на непредвидени пари или дарове в края на деня. Мнозина представители на знака денем ще имат работа с банкови структури или споразумяване на имотни проблеми или завети.

 ВЕЗНИ
Днешният ден в професионален проект ще ви донесе доста нерви и разочарования. Желателно е да не действате импулсивно. В началото на деня е допустимо раздробяване на изчерпани сантиментални връзки. В края на деня пък ще научите дълго и добре защитавана загадка, която ще ви помогне за издигането ви отсега нататък в бизнес стълбичката. Това значи повече власт, само че и доста по-големи отговорности. Дали ще устоите на изкушението, или ще се справите уместно, изборът е доста персонален.

 СКОРПИОН
Днес ще имате опция да увеличите финансовите си доходи, като намерите спомагателна работа, а оттова ще дойдат и спомагателните приходи. Възможни са обаче и непредвидени разноски в дома или офиса. Трябва да сте деликатни в връзките си с другари и родственици. Неправилно разбрани или казани думи могат да ви основат доста напрежение. Но с помощта на ваши другари ще имате опция още веднъж да заемете подобаващата ви се позиция.

 СТРЕЛЕЦ
Денят не е подобаващ за финансови интервенции и работа с документи. На мнозина представители на зодията им предстоят доста пътувания и запознанства. Трябва обаче да избягвате контактите с непознати хора. Мнозина от вас ще имат опция да създадат пробив напред. Работният възторг ще ви донесе положителни облаги и шансове за спомагателни доходи. Трябва обаче да сте деликатни в връзките с околните си хора – там са евентуалните проблеми.

 КОЗИРОГ
Днес мнозина от вас ще схванат, че паниките и неуспехите са останали в предишното и шансът за триумф е пред вас. Ще имате опция да оправите имуществени проблеми или проблеми със пускане на нови инициативи или независим бизнес. Много са евентуални сантиментални запознанства. Възможни са забавни оферти за промени в активността или пускане на взаимна бизнес активност. Въпреки огромната си претовареност ще е належащо да обръщате по-голямо внимание и на своята интимна половинка.

 ВОДОЛЕЙ
Денят ви носи проблеми в партньорските и работните връзки. Прибързаните дейности от ваша страна напълно не са желателни, тъй като ще се открият пред някои от вас непредвидени и нови благоприятни условия в бизнес активността. Денят обаче ще бъде подобаващ за пускане на независима бизнес активност. На мнозина от вас ще им се наложи да създадат разбор на направеното дотук и кроят проекти за бъдещето. Самотните ще имат опция да намерят подобаващ сътрудник.

 РИБИ
Добър ден ви чака за споразумяване на финансови проблеми и пускане на взаимни бизнес планове. Денят ще бъде доста динамичен за мнозина представители на знака. Нови партньорски връзки, доста ползотворни пътувания и контакти с чужденци. Но въпреки всичко би трябвало да сте доста деликатни в контактите си с непознати хора, както и да се доверявате единствено на тествани в разнообразни работни обстановки ваши другари. Мнозина от вас ще имат късмет да осъществят планове, които сте отлагали до момента по една или друга причина.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР