ОВЕН (21.03 – 19.04)Започващият период е напрегнат, до понеделник ви

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Започващият период е напрегнат, до понеделник ви
Коментари Харесай

Хороскоп за 1 – 7 септември от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Започващият интервал е под напрежение, до понеделник ви тревожат куп финансови тематики, само че би трябвало да се каже, че и някои връзки с близките не са на висота. За част от грижите Овните дано да търсят виновност у себе си, не са били бдителни. Ако се измъкнете от разногласията в кръга си във вторник-сряда, ще откриете нови шансове за делова изява, а и за равностойни партньорства. Мнозина печелят застъпничество на авторитетни хора, безукорни са и в работата, и в държанието си. В любовта намирате решението, което е положително за всички, нека ви схванат.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
До четвъртък все ви се желае да избягате от разправиите в кръга си, а и няма смисъл да променяте хора, които не споделят правилата ви. Телците да се заловен крепко за работа, чакат ги значими задания и евентуално свършеното ще им донесе доходи, покачване още в понеделник. Другите бързат да ви вършат сметката, само че вие не се поддавайте на счетоводства за изгоди и изгоди, а бъдете по-бдителни в сряда-четвъртък, има скрити опасности и би трябвало да ги предвидите, преодолеете. С внимание и такт ще разчитате на забележително схващане с околните.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Началото на септември е динамично и уморително, от четвъртък е редно да отделяте повече часове за отдих. Близнаците да не споделят нашироко грижи и кахъри, решението на проблемите им е в техни ръце, а от събота дано да бъдат и по-пестеливи, в случай че има мотиви за купони. В понеделник-вторник ще следвате непознати хрумвания, в случай че са на шефове, от изгода ви е. Пречките в работата са доста, само че имате познати и родственици, които биха създали услуга след време, та не се нагърбвайте с всичко в този момент. Обвързаните тактично да отстояват мнението си.
РАК (21.06 – 21.07)
Септември ви настройва метафизичен, вглеждате се в хора и събития сериозно. Е, Раците да се стегнат за сериозна работа, пречките в инициативи не са малко, понеделник подсказва финансовите. Във вторник не сте удовлетворени от оценки на шефове, сътрудници, клиенти, в сряда сте изтощени. И все пак има условия да постигнете мечтаното, да докажете правотата си. Денят на Съединението ви сочи правилния път - съдействие с шефове, усилия за триумфа на всички в екипа. У дома мислите за битовите неща, грижите ви въодушевяват обичаните.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Това 7-дневие не е леко и за вас, само че да разчитате на помощ от ваши познати и родственици не е време. Едно, че Лъвовете обичат да реализират персонални триумфи, второ – в случай че някъде има другарска делова поддръжка, ще се породят и интриги. От понеделник обмисляте нещата по-внимателно, някои кахъри са от незадоволителна подготовка, само че с непримиримост ще се справите. Във вторник мнозина мечтаят за бъдещите облаги, ще дойдат, в този момент заложете на прецизното привършване на задания, на положително съдействие. В любовта нещата се подреждат по-бавно.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Сега ви притеглят все по-високи облаги в деловата сфера, едни се боят от финансови усложнения, други се считат недооценени от шефове, клиенти. Девите да се успокоят, колкото повече оказват помощ на сътрудници и близки в техните работи, толкоз по-голям ще е престижът им, а и персоналните триумфи по този начин ще се умножават. Вторник демонстрира, че за амбициозните ви проекти още не е време, в идващите дни би трябвало да проучвате по-подробно изискванията, да се нагаждате към бъдещи сътрудници, да подготвите изяви. Не се разпилявайте във флиртове.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Ще ви се делата ви да вървят по-спорно, хвърляте доста сили за осъществяване на уговорките си. Това е единствено половината от задачата, от понеделник Везните би трябвало да обмислят най-подробно новите хрумвания, има ред неясноти за плановете им. Във вторник подбирайте грижливо сътрудници, има време за това. Иначе ще се товарите с цялата работа, ще станете раздразнителни, сприхави. Печалби ще има, само че и морални. В петък на много им предстоят път, запознанства, да гледат огромно на проблемите и на разкриващите се шансове. За някои са в любовта.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Това 7-дневие ви открива нови настоятелен благоприятни условия, евентуално е шефове да ви възложат виновни задания. Скорпионите също си имат хрумвания за инициативи, те може да ги отведат на път, да допускат трайно пренасяне. Няма да е леко, от понеделник би трябвало да балансирате общуването с близки и упоритостите си, във вторник може да се почувствате някак ощетени от екипна активност. Спокойно, връзките ще се изяснят с такт, в четвъртък стабилизирате партньорствата. Уредете правно всеки подробност. Малки жестове носят огромна наслада на обичани.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Началото на септември ви настройва ведро, има и мотиви за купони с близки, познати. От вторник обаче Стрелците да се заловен крепко за работа, ще имат още шансове за изява и облаги, в сряда може да заложат на план, който ще движат сами. Не е въпрос някой да ви направлява и да оказва помощ, има и претенденти за положително партньорство, с които ще укрепите позициите си. Не се изкушавайте от непознато мнение къде да насочите сили, от какво да извличате изгода, дори за развлечения е значимо нещата на вас да си ви харесват. Не бързате с обвързване.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Първите 3 дни на септември са цялостни с грижи за делата и близки хора, само че дали другите ще оценят напъните ви? Козирозите не са прекомерно удовлетворени от нечие отношение и ще желаят да си върнат позициите. Във вторник е по-разумно да притегляте съидейници, а не да се включвате в споровете на сътрудници и родственици, да се поддавате на интриги. В сряда следва да проучите куп въпроси, от петък си налагате строги ограничавания и в разходи, и при потребление на свободното време. Споровете с обичаните решавайте с такт, с цел да не се натрупат.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Симеоновден ви настройва да търсите услуги и сътрудници за реализация на новите си хрумвания, шефове може да ви възложат по-отговорни задания. Водолеите търпеливо ще преодоляват недоверието на сътрудници, познати и клиенти, където то спъва екипния триумф. В понеделник и вторник сте настроени за разногласия, само че това не е път за подсилване на съдружията. В сряда ще измененията метода си, облагите ще идват бързо, ще носят и нови шансове за изява. Посвещавате петък на персонални неща, само че не допускате непозната интервенция с връзки с обичани.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Симеоновден ви настройва да търсите услуги и сътрудници за реализация на новите си хрумвания, шефове може да ви възложат по-отговорни задания. Водолеите търпеливо ще преодоляват недоверието на сътрудници, познати и клиенти, където то спъва екипния триумф. В понеделник и вторник сте настроени за разногласия, само че това не е път за подсилване на съдружията. В сряда ще измененията метода си, облагите ще идват бързо, ще носят и нови шансове за изява. Посвещавате петък на персонални неща, само че не допускате непозната интервенция с връзки с обичани.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР