ОВЕН (21.03 – 19.04)Този уикенд ви изпълва с енергия, пък

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Този уикенд ви изпълва с енергия, пък
Коментари Харесай

Хороскоп за 18 – 24 декември от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Този уикенд ви изпълва с сила, пък и множеството от близките ви харесват... Необвързаните Овни в този момент могат да основат мечтани връзки, обвързаните да не се постановат на половинката. На Игнажден уреждайте прецизно настоятелен и финансови въпроси, избягвайте да давате заеми. Във вторник ви се откриват нови шансове, изяснявайте ги, а в сряда си спестете разногласията. В четвъртък ще има спънки в инициативи, а вие упорствайте, само че без да изпадате в еснафщина за свои и непознати неточности. Шефове ще оказват помощ, сътрудниците разчитат на честността ви.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
През 7-дневието се натъквате на всякакви компликации и някак естествено забавяте движение, ограничавате общуването до близки и тествани хора. Телците няма да желаят услуги през уикенда, и в понеделник ще си дадат повече отмора, нямат подобаващи условия за осъществяване на нови хрумвания, нито помощници. Редно е да се грижите за тонизирането си, във вторник току ви уговарят за купони. Не се изкушавайте от бърза кариера преди да укрепите своите партньорства, другояче ще ви спъват остри разногласия. До Бъдни вечер обръщате нещата към по-добро...
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Дали от отмалялост, или поради отчаяние вие намалявате движение през интервала. Част от Близнаците може да попаднат на нови места, измежду непознати хора през уикенда, да не бързат да притеглят другари, бизнес сътрудници. В понеделник разчистете изостаналите задания, подгответе новите изяви. От вторник до петък умерено и деликатно създавайте и укрепвайте връзки с близките, в този момент дори дребни услуги ще ви покажат кой какъв брой правилно се отнася към обща активност. Нова обич или смяна в държанието ще пребори проблеми, които ви мъчат.
РАК (21.06 – 21.07)
Период сякаш празничен, а вас ви мъчат настоятелен и персонални усложнения, упорствате да се справите с тях. Не е време Раците да сменят екип или активност, въпреки че през уикенда не им е драго да следват непознати хрумвания. В понеделник ще разчитате на услуги, във вторник ще търсите по-стабилни сътрудници. Не бъдете толкоз придирчиви, това нервира, ами упорствайте в уговорките си и се съветвайте и със знаещи хора. В четвъртък се пазете от разногласия и се изолирайте в по-тесен кръг, куп задания чакат. При недоразумение с обичан първо показвайте любов.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Наглед работата си върви и въпреки всичко не губете зоркост. Иначе Лъвовете ще се огорчат от държание на хора, които са позволили по-близо до себе си. През уикенда следва да изяснявате значимите тематики, не бързайте, с цел да не се вкарате в спорове. От Игнажден си връщате сили, позиции. Във вторник си наложете режим, няма за какво да вините другите за пропуснатите шансове след това. От сряда обединявате сътрудници, познати за реализиране на високи цели, ще ви се да ускорите темпото. Не всички имат вашия капацитет, дайте дребна пауза и за празнуване.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Седемдневието ви изправя пред спънки, колкото и сериозни да сте към всякакви обстановки, избягвайте разногласия. Първо, Девите с тях няма да прокарат мечтаните промени. Второ, в понеделник-вторник можете да останете по-назад, обаче да обновите проекта си за деяние, чертаете си амбициозни цели. В сряда май се нагърбвате и с част от дилемите на хората в екипа си, имате за привършване куп остарели задания, а не трябва да допускате неразумни разходи, пилеене на сили. Това натоварва, само че не посрещайте Бъдни вечер с обтегнати персонални връзки...
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Готвите се за по-сериозни настоятелен и персонални промени, дали упоритостите ви не са прекомерно огромни?... От Игнажден до Бъдни вечер Везните да заобикалят разногласия и изключително с роднините, бързо ще се изострят. Подбирайте подобаващия миг за своите стъпки, във вторник ви се ще да действате независимо по концепциите, само че след това ще станете сплотяващ център на начинания. Последните 3 дни ще ви накарат да бъдете по-общителни, да пазите и околните си от някои рискове. Не налагайте мнение на обичани, препоръки и услуги с такт са подарък за деца и внуци.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Късметлийско време, въпреки че пречките пред вас са много. Скорпионите ще вземат решение с хъс проблеми, само че да не подценяват околните си в този празничен интервал, ще има упреци и сръдни. А някои влюбени в този момент следва да опознават и фамилията на избраника си, да го вкарат в своето. В понеделник разчитате основно на себе си, във вторник се връщате към остарели хрумвания, шефовете тъкмо са оценили огромния ви капацитет. В четвъртък може да получите задания на път или на друго място, да помогнете на хора в усложнение. Е, в петък отдъхнете.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Периодът ви товари с настоятелен и персонални грижи, близките чакат поддръжка. Само че обмислете кое по какъв начин да свършите, в понеделник Стрелците желаят, а и връщат услуги, във вторник дано проявят самообладание и в идващите дни ще си спестят ненужни разправии. Наложете си непоколебим режим на работа, шефовете няма да ви отличат на мига, новите ви шансове май провокират завист и злоба. Част от знака вършат нещата проформа, би трябвало да изследват проблемите, да ревизират тактиката си за деяние. В връзки с близки дръжте твърдо на правила.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Този уикенд идва с куп каузи за дотъкмяване, а вие мислите за нови сътрудници. Козирозите да се включат в проекта на сътрудници и познати от понеделник, по този начин ще си спестят разногласия, търсене на бързи услуги. Май сте подценили редица свои задания, а те ще изискват по-голяма вглъбеност в сряда-четвъртък. Затова балансирайте в деловите тандеми, изяснявайте деликатните професионални тематики и се щадете, претоварването ще ви се отрази. В петък не поемайте още и още обещания към близките, въпреки че желаете да помогнете на всеки в кръга си.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
За вас интервалът е най-динамичен, дайте си отдих през уикенда, след това няма да имате време. От Игнажден до Бъдни вечер деловите задания са много, както и пречките. От вторник Водолеите ще търсят услуги и съдружници, да проучват задълбочено претекстовете на хората, в сряда да уреждат прецизно правни въпроси, финанси. Така ще си спестите доста кахъри в бъдеще, а ще преодолеете и някои центробежни сили в екипа си. За празниците желаете да зарадвате всеки собствен непосредствен с нещо, вас най-вече ви топли възобновено съгласие с обичан.
РИБИ (20.02 – 20.03)
През 7-дневието делата ви вървят и към този момент ви увлича купонджийско въодушевление. Рибите да не бързат с празнуването, през уикенда да обмислят какви въпроси имат за доуреждане, в понеделник би трябвало да свършат всичко без непозната помощ. От вторник най-важни ви са приходите, в общи планове тежестта ще е за вас, само че славата може да отиде и при различен. Харчете с разсъдък и не пилейте времето си, а в случай че в последно време някои настоятелен и персонални връзки са обтегнати, първи подайте ръка и до петък ще се убедите: това ще се отрази добре при бъдещи инициативи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР