ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е изпъстрен с поводи за празнуване,

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е изпъстрен с поводи за празнуване,
Коментари Харесай

Хороскоп за 10 - 16 ноември от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Периодът е пъстър с мотиви за празнуване, планирайте тъкмо кого и по какъв начин да уважите, с цел да ви стигнат време и пари. Иначе от вторник Овните ще би трябвало да признаят, че не са се подготвили уместно за работа, пътешестване и купони и безапелационното им показване ще изисква повече старания, средства. До петък не е добре да се претоварвате, не прибързвайте, контролирайте своите упоритости и не проявявайте прибързаност. Ако е нужно, дайте преимущество на по-влиятелна рода и другари, услуги ще ви бъдат от изгода. Заздравявате любовната връзка.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
До четвъртък в деловата сфера пораждат разнообразни и напълно непредвидени за вас шансове за изява, одобряване и облаги. Някои Телци държат най-много на третото, ще упорстват в работата си, може да подценен и куп домашни каузи. Не се увличайте, още понеделник подсказва, че сътрудници, познати и близки разчитат на ваши препоръки и услуги, а и на вас ще ви бъде драго да се нагърбите с роля на старейшина в екипа, измежду родственици. Дайте си пауза, радвайте се на това, което имате. За петък нещата се бавят, май ще се върнете към остарели хрумвания.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Времето ще тече много постепенно за вас през тези дни. Близнаците виждат, че в работата им пораждат съществени спънки, в случай че се инатят за едно или друго, може да объркат всичко още повече. От събота се заредете с самообладание, дори пред припряността на близки не се предавайте, във вторник ще си дадете сметка – не сте наясно с редица условия, не трябва да оставяте незавършени задания. До края на интервала се дръжте настрани от разногласията на близките, имате хрумвания, само че ги прокарвайте тактично. В любовта е ред да отстъпвате, да ви простят...
РАК (21.06 – 21.07)
Началото на интервала е по-напрегнато за вас, а като прибавим и вашата фамозна вътрешен глас, която подсказва задаващите се компликации... Така е, Раците ще имат терзания за финанси и партньорства, във вторник да понижат темпото и желанието да отстояват в разногласия концепциите си. В сряда и да не сте удовлетворени от хода на делата си, ще намерите настойник или консултант, който ще помогне да се справите с спънки. Четвъртък и петък идват с ненадейни срещи и шансове, само че не обсъждайте нашироко проектите си, мнението на вашия обичан ви стига.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Това 7-дневие е белязано от съществени компликации, от събота се тревожите за персоналния си бюджет. Лъвовете имат и много високи професионални упоритости, само че моментът не е подобаващ за промяна на работа, прекомерни искания към околни, упоритост за реализация на персонални хрумвания. Заложете на самоконтрола, а в понеделник изяснявайте новите условия, и то без бързане. Във вторник ще намерите метод за решение на куп проблеми, пригаждане към среда, в четвъртък ще откроят ваши старания. В любовта търпението е магически ключ.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Не споделяте проблеми и планове, а и близките не разкриват до дъно проекта си. Хубаво е да обедините сили, имате сила за цялостен екип, само че дали в този момент ще се нагърбите с организираща роля? До понеделник Девите да заобикалят разногласията в близкото си обграждане, дори да се тревожат откровено за някого. Думите да са премерени, да не нажежават ситуацията. До вторник би трябвало да играете по непозната свирка, след това и другите ще прозрат: вашата тактика е по-резултатна. Ще убедите обичаните си хора да ви следват и в най-далечни и сложни пътища.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Седемдневието идва с куп празнични мотиви, от вас зависи да се насладите на другарство и компании без да вредите на работа и кариера. Везните са чудесни събеседници, да употребяват това за привличане на сътрудници. Не ускорявате темпото в активността си от понеделник, само че се откриват шансове за положителни настоятелен промени. Във вторник ще поемете и непознати отговорности, фактът да не ви изнервя, ще ви стигнат сили. После малко отдъхнете, тъкмо за вашите хрумвания не е време, би трябвало да ги прокарвате с такт и ловкост, да търсите информация...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Вашите работи не вървят най-гладко, а като прибавим и упоритото ви взиране във всеки подробност... Е, Скорпионите най-малко са дискретни и няма да нервират свои близки със забележки, а ще обединят всички старания за справяне с пречките. До сряда се пазете от еснафщина, обективно преценете дали не би трябвало радикално да преработите свои проекти. Част от знака до петък искрено ще приказват за дефекти в екипа, в този момент да не се месят в непознати разногласия и да не позволяват да ги отклоняват от техни хрумвания. Приемате всичко персонално, само че ще сплотите кръга си.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Време за намиране на сътрудници и стабилизиране на връзки, само че не всичко ще е безоблачно. През уикенда Стрелците да си дадат пауза за отдих, да се разходят по всички страни, и инцидентни срещи са от изгода. В понеделник желаете да действате независимо, не сте удовлетворени от екипи и май има за какво. От вторник се радвате на нови и ненадейни професионални предложения, персоналните ви неща също потеглят в мечтана посока. Петък дообогатява опциите, само че се пазете да не се пандизите единствено в своите ползи, нали не харесвахте егоизма на близките...
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Периодът носи настоятелен и персонални компликации. Ще се справите, само че би трябвало да разчитате повече на родственици, другари, познати. В сряда обаче Козирозите избират да работят сами, подценяват спънки. Нима забравихте какъв брой натоварени сте от понеделник, а с някои услуги през идващите дни бихте ускорили значимите неща. Разчиствайте изостанали каузи, даже да са рутинни, съобразявайте се с стремежи на настойници. Рано е в четвъртък да споделяте нови замисли, първо шефът да ги благослови. Мнозина имат шанс в любовта.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Динамично 7-дневие за вас, освен това вие не постоянно си определяте тъкмо задачите или доста избързвате по куп задания. Водолеите да заобикалят домашни разногласия, господата могат много да влошат връзките си. Дамите по залагат на такт и еластичност и това не опонира на постоянството, с което преследват задачите си. В понеделник никак не се вторачвайте в дреболии, във вторник ви се ще да зависите основно от себе си, само че проблемите е добре да обсъдите с близки, ще се задържат. В петък срещи с обичани хора ще покачат духа ви, и те ви обичат.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Динамични дни. Колкото и служебни задължения да имате – отделете време и на най-обичаните хора. Едни Риби възнамеряват много амбициозни каузи, втори се мъчат да изяснят проблеми с сътрудници, сътрудници, клиенти. Напрежението ще ви идва допълнително, само че ще преодолявате усложненията. От вторник май ще ви се наложи да действате и в нов екип, да учите, по тази причина ще се стараете да заслужите похвали, не рецензия с твърдоглавие. В петък бъдете грижовни към близки, постоянно ви поддържат, а в този момент би трябвало да вървите сами, само че връзката с тях също ви оказва помощ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР