Оттеглилият се от терена вратар на Локомотив (Пд) - Илко

...
Оттеглилият се от терена вратар на Локомотив (Пд) - Илко
Коментари Харесай

Илко Пиргов: Успехите с Локомотив са най-значимите в моята кариера

Оттеглилият се от терена вратар на Локомотив (Пд) - Илко Пиргов благодари по покъртителен метод на почитателите в обществените мрежи. Той изигра последния си мач преди 2 дни в контролата против Марица (Пловдив), а от в този момент нататък ще работи в школата на " смърфовете ":

Ето какво написа вратарят в обществените мрежи без редакторска интервенция:

" Скъпи Локомотивци, изминаха 7 години от както съм част от фамилията на този популярен клуб Локомотив Пловдив. Изказвам откровената си признателност на всички ръководители, треньори, състезатели, чиновници и почитатели на Локомотив. Естественият път на живота е подобен, че към този момент би трябвало да мина от другата страна и да продължа да оказвам помощ на обичания тим, само че не на терена. Да оказа помощ на децата в школата и да се опитам да им предам опита, който имам и да ги науча какво значи и каква отговорност е да носиш фланелката на Локомотив.

Да благодаря на вас - почитателите на Локомотив, за това че бяхте постоянно зад нас в сложните моменти, които имахме през годините. Да благодаря на господин Христо Крушарски, че повярва в мен и макар тежката травма, която получих април 2018 година, той удължи контракта ми без даже да знае дали ще мога да играя отново футбол. Вярвам в положителното и знам, че то се връща като бумеранг към хората, които имат положително сърце. Успехите с Локомотив са най-значимите в моята кариера. Да благодаря на Христо Бонев, който носи цялата история и духа на този популярен клуб в себе си. Завинаги оставам един от вас ".
 Нов в Локо (Пд) не е играл футбол от две години
Нов в Локо (Пд) не е играл футбол от две години

Лео Сена занапред ще би трябвало да влиза във форма
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР