Отстъпки до 30 на сто с оферти в последната минути

...
Отстъпки до 30 на сто с оферти в последната минути
Коментари Харесай

Хотелите по морето свалят цените с до 30% заради слабия сезон

Отстъпки до 30 на 100 с предложения в последната минути оферират съвсем всички черноморски хотели за почивки през лятото. Липсата на задоволително ранни резервации, отлива на туристи от Русия и Германия, активизирането на директните ни съперници като Турция, Гърция и Египет, са причина множеството места за настаняване да останат с доста празни стаи даже и през мощния летен сезон, написа " Монитор ".

``
реклама

След три сполучливи години за родния туризъм, актуалната е спешна, регистрират от Варненската туристическа камара. Към този миг обаче e рано да се предвижда какъв брой ще бъде спадът в края на сезона. Най-сериозен е спадът от Германия. Големите оператори сочат, че при някои спадът е 15%, при други над 20%, което значи към 100 000 немски туристи по-малко този сезон.

Служител на известен уебсайт за предложения с отстъпки бе арестуван за крупна машинация Измама в изключително огромни размери и следващо пране на пари са причина за ареста на 30 годишния Георги П. от Пловдив, специалист маркетин... Прочети повече По Северното Черноморие към този момент повече страдат курортните комплекси, до момента в който в самия град Варна даже дефинират сезона като добър. На юг, в Слънчев бряг, най-големият ни черноморски курорт, също още има свободни стаи, въпреки към този момент да сме в разгара на лятото, което тревожи сектора.

Браншът твърди, че към момента има контингент за запълване, като нормално по това време на годината хотелите са продадени. На пръв взор хората сега са доста. Но действително тълпата, с която не можеш да се разминеш на улицата вечер, и неналичието на място даже за хавлия на плажа, са останали в предишното. Националните курорти като Слънчев бряг, Златни пясъци и Албена да бъдат разграничени на зони – за развлечение и за фамилен туризъм. Това е концепция, която ще залегне в промени в Закона за туризма, които Министерството на туризма ще внесе до месец.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР