Отслабването е заветна мечта на всяка жена, бореща се с

...
Отслабването е заветна мечта на всяка жена, бореща се с
Коментари Харесай

15 съвета за отслабване, от които всяка жена се нуждае

Отслабването е заветна фантазия на всяка жена, бореща се с наднорменото тегло. Не е елементарно да се отървем от непотребните килограми, изключително когато към нас е цялостно с всевъзможни лакомства. Диетите са краткотрайно решение, което дава краткотрайни резултати.

Как да отслабнем продължително, несъмнено и да запазим красивата и стройна фигура. Ето някои съществени препоръки за качествено намаляване:

1. Бройте калориите. От огромно значение е количеството и качеството на признатите калории.

2. Увеличете приема на протеини. Те форсират метаболизма. Включете повече растителни протеини, само че не изключвайте и месните.

3. Планирайте здравословни менюта. Не се оставяйте да огладнеете и да няма нищо уместно за ядене към вас. Така ще избегнете посягането към нездравословна храна.

4. Избягвайте кантара. Той единствено нанася прочувствени вреди и кара дамите да изпадат в меланхолия. Не следете всеки ден тежестта си. Определете си дни, в които да се мерите на кантара. Отслабването е муден развой. Дайте си време.

5. Хидратирайте се. Колкото повече вода пиете, толкоз по-лесно ще отслабнете.

6. Тренирайте. Ако би трябвало си вземете личен треньор, който да изготви подготвителен проект особено за вас. Така ще постигнете най-хубави резултати.

7. Приемайте храна с високо наличие на фибри. Те спомагат за удължение чувството за задоволеност и усъвършенстват храносмилането.

8. Сменяйте физическата интензивност. Не правете едни и същи извършения всеки ден. Старайте се както да се храните разнообразно, по този начин и да упражнявате разнообразно.

9. Спете задоволително. Не забравяйте, че сънят е един от най-важните механизми, помагащи в отслабването и ускоряването на метаболизма.

10. Водете си хранителен дневник. В него отбелязвайте типа храни, калориите, които сте приели за деня. Така ще ви е по-лесно да се храните разнообразно, записвайки употребяваната храна.

11. Малки порции. Те са тайната на отслабването.

12. Ограничете времето пред екрана. Не се заседявайте пред компютъра, тв приемника или пред телефона. Движете се и имайте поради, че изкуствената светлина от електронните устройства пречи освен на съня, само че и на секрецията на избрани ензими.

13. Избягвайте асансьори и ескалатори. Ползвайте постоянно личните си крайници, когато това е допустимо.

14. Вечеряйте рано. Колкото по-рано, толкоз по-добре.

15. Награждавайте се понякога. Тоталното лишаване е зложелател на отслабването и най-много на прочувственото положение. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР