Оценката за действията на полицията е, че всичко е извършено

...
Оценката за действията на полицията е, че всичко е извършено
Коментари Харесай

35 досъденбни производства след третото „Велико народно въстание“


Оценката за дейностите на полицията е, че всичко е осъществено с най-голям професионализъм. Това съобщи вътрешният министър Христо Терзийски по време на чуване в отрасловата комисия по отношение на дейностите на чиновниците на Министерство на вътрешните работи по време на антиправителствените митинг и в София и най-много за събитията от 2 септември, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Това не бих споделил, че са митинг и, те бяха оповестени като въстания, сподели пред депутатите Терзийски. Той заяви, че на 2-и против 3-и септември са формирани 35 досъдебни производства против 37 лица.

От своя страна основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов също даде висока оценка за дейностите на полицейските чиновници.

Малко сме хората, които са се борили с такива вълнения, означи Иванов във връзка конфликти те от 2 септември.

Ако знаехме какво са възнамерявали, в никакъв случай нямаше да го допуснем. Няма да допуснем да пострада български служител на реда, да пострада български жители, сподели още Иванов и уточни, че на митинг а от 2-и не е имало никаква спонтанност.

На 2 септември бяхме взели ограничения за недопускане блокиране на българския парламент, тъй като концепцията на митинг иращите беше такава. Ние си свършихме нашата работа – да влезете да си свършите вашата работа и след това необезпокоявани да излезете, обърна се основният секретар на Министерство на вътрешните работи към депутатите от вътрешна комисия.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР