Отрядът на Националния военен университет Васил Левски е един от

...
Отрядът на Националния военен университет Васил Левски е един от
Коментари Харесай

Как отрядът на Националния военен университет впечатли "България търси талант"


Отрядът на Националния боен университет " Васил Левски " е един от финалистите в " България търси гений ". Изпълнението им впечатли със мощ и висока централизация.

" Военнослужещите не могат да демонстрират непотребни страсти. Основната ни цел е да създадем добра реклама на нашия университет ", споделиха в студиото на " Тази заран " представители на финалистите.



Още от първи курс в университета стартират да упражняват профилиран ръкопашен пердах.

Те разиграха зрелищна сцена, с която демонстрираха силата и духа на българската войска. След присъединяване им сцената на " България търси гений " беше изпълнена с парчета от разнообразни материали, включени в представянето им. Издават, че някои от нещата са правили за първи път.

" Учим се по верния метод да чупим, да палим и да вършим това, което се изисква от нас ", споделиха те.

Нямат пострадвания по ръцете от това, което вършат, а тайната е в " механиката и закаляването на ударната повърхност ". Амплитудата и скоростта на удара също са значими. Признават, че има опасности, само че най-важното за точното осъществяване са тренировките и високата централизация.

Големият край на " България търси гений " е на 15 май. Тогава представителите на Военния университет се надяват да покажат нещо още по-интересно и атрактивно за феновете.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР