Отряд самоубийци (2016 г.) не беше от най-добрите супергероиски филми,

...
Отряд самоубийци (2016 г.) не беше от най-добрите супергероиски филми,
Коментари Харесай

Задава се нов сериал със супергерой

" Отряд самоубийци " (2016 г.) не беше от най-хубавите супергероиски филми, които сме гледали, само че пък ни показа много нови герои от комиксите на DC (извън до болежка познатите Батман и Супермен).
 The Suicide Squad, Black Adam, DC FanDome и тийзъри на двамата кино лентата
Първи взор към Дуейн Джонсън като антигерой

Става напечено

Към The Suicide Squad , който би трябвало да се яви като продължение на кино лентата, обаче има много огромни упования за филм от този род, тъй като режисьор е Джеймс Гън. А добре знаем какво може той (двата кино лентата за " Пазителите на галактиката " ).

Ще забележим част от към този момент познатите ни герои, само че и нови, като Peacemaker , в чиято роля ще бъде Джон Сина . Но с изключение на във кино лентата, ще забележим героя и в независим spin-off сериал.

на Сеп 23, 2020 в 10:19 PDT

Според ComicBook, все още няма информация към сюжета на сериала, само че с него ще се заеме Джеймс Гън, което автоматизирано ни притегли интереса. Peacemaker ще бъде екслузивно наличие за HBO Max, само че не знаем по кое време да го чакаме.
 Black Adam, Ноа Сентинео, Дуейн Джонсън и каква ще бъде ролята му във кино лентата
Кой се причислява към Дуейн Джонсън в Black Adam

Ще бъде много забавно и прелестно за окото

Премиерата на The Suicide Squad е планувана за 6 август 2021 година, тъй че считаме, че по-скоро ще би трябвало да почкаме до 2022 година (в най-хубавия случай края на 2021 г.).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР