Отряд бойни кораби на Тихоокеанския флот (Тихоокеански флот) проведе артилерийски

...
Отряд бойни кораби на Тихоокеанския флот (Тихоокеански флот) проведе артилерийски
Коментари Харесай

Тихоокеанският флот на Русия проведе мащабни учения в Камчатка

Отряд бойни кораби на Тихоокеанския флот (Тихоокеански флот) организира артилерийски обстрел по крайбрежни цели по време на учения в залива Авача на Камчатка, унищожавайки крайбрежните позиции на конвенционален съперник, заяви пресслужбата на флота.

„ Предишния ден отряд от повече от 20 кораба на флота напусна Петропавловск-Камчатски след попълване на запасите и възстановяване на хидрометеорологичните условия и продължи да организира учения по бойна подготовка на полигоните в сходство с утвърждения проект. Според проекта на учението отряд от кораби на Тихоокеанския флот откри камуфлирани позиции на брегова артилерия и минохвъргачки на конвенционален съперник на сектор от брега, където е планувано десантно нахлуване от отряд огромни десантни кораби, оповестява ТАСС.

Корабната ударна група, състояща се от корвети " Гръмящ ", " Перфект ", " Громкий " и " Герой на Руската федерация Алдар Циденжапов ", направи едновременна маневра, взе военен курс и стреля с артилерия по всички позиции, употребявайки правилото на систематизиране на задачата за дейно заличаване на наземни обекти на конвенционален съперник. След осъществяване на артилерийски обстрел, екипажите на корабите напуснаха симулираната борба, употребявайки димни пердета и системи за електронна битка.

Следващите бойни тренировки ще се проведат от отряд на корабите на Тихоокеанския флот в Охотско море, прецизираха от пресслужбата. Освен надводни кораби, в ученията на Тихоокеанския флот вземат участие подводници, както и самолети и хеликоптери на Военноморската авиация.

По-рано корветите на Тихоокеанския флот „ Громки “ и „ Герой на Руската федерация Алдар Циденжапов “ влязоха в подготвителна морска борба в Охотско море.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР