Отрече каквато и да е обвързаност с ДПС, но благодари

...
Отрече каквато и да е обвързаност с ДПС, но благодари
Коментари Харесай

Горанов: Няма причина да подавам оставка

Отрече каквато и да е обязаност с Движение за права и свободи, само че благодари на Движението за опазване на данъчния модел
Няма причина да депозирам оставка 10 дни, откакто съм задоволен от един извънредно сполучлив за България план, а точно интеграцията в банковия съюз и приближаването към еврото. Това сподели финансовият министър Владислав Горанов пред публицисти в Народното събрание. „ Ако смятате, че това или фискалните индикатори на България през последните години са неуспех на политиката, това значи, че би трябвало министър председателят да има искания към мен. Аз не намирам такива учредения “, сподели той.

Горанов отхвърли да има обязаност с Движение за права и свободи и прикани да бъдат дадени съответни образци за негови дейности в политиката или законодателната област, които могат да го свържат с Движението. Но благодари на Движение за права и свободи, по тази причина че са му помагали за опазване на данъчния модел.

„ Много пъти съм желал поддръжката на ПГ на Движение за права и свободи по тематики, по които имаме общи хрумвания. Няколко пъти са ми помагали във връзка с запазването на настоящия данъчен модел “, посочи той.

По отношение на митингите финансовият министър изрече терзание, че това е опит за основаване на напрежение, което е „ добре подплатено и финансирано от тези хора, които са недоволни от дейностите на настоящето ръководство “.

„ Това, към което българският президент прикани – да не се съблюдава Конституцията, а да се върви към различен ред и по различен метод да се сменят държавните управления в България – ще му изиграе неприятна смешка в бъдеще “, безапелационен бе Владислав Горанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР