Отпадането на Пари Сен Жермен от Шампионската лига след загубата

...
Отпадането на Пари Сен Жермен от Шампионската лига след загубата
Коментари Харесай

Обрат: Няма шанс Меси да се завърне в Барса това лято

Отпадането на Пари Сен Жермен от Шампионската лига след загубата пристигнала след поврат от Реал Мадрид на 1/8-финалите предходната седмица провокира съществено неспокойствие, изключително измежду основните играчи на отбора.

И Лионел Меси, и Неймар бяха освирквани на „ Парк де Пренс “ при и след това бяха свързани с вероятно овакантяване. Естествено, за аржентинеца се писа, че може да се завърне в Барселона, като журналистът Жерард Ромеро съобщи, че татко му Хорхе е приказвал с представителите на „ каталунците “, с цел да разиска тъкмо това.

Сега обаче „ SPORT “ опроверга тази информация, като разгласи, че няма късмет Лео Меси да се върне в Барселона. Той не е приказвал с президента Жоан Лапорта, а татко му въобще не е разговарял с някого от клуба.

Меси и Лапорта не са си контактували, откогато аржентинецът се разплака на „ Камп Ноу “ по време на конференцията за прощаване с клуба.

Всъщност, изданието показва, че Меси желае да съблюдава контракта си с ПСЖ, макар че е сломен от отпадането на тима от ШЛ. Настоящият му договор изтича през лятото на 2023 година, само че сега има нулев късмет той да се върне в Барса.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР