Отново разсизъм в Англия! Този път неприятната случка стана по

...
Отново разсизъм в Англия! Този път неприятната случка стана по
Коментари Харесай

Пак расизъм в Англия! Опорочиха дерби в Лондон

Отново разсизъм в Англия! Този път неприятната преживелица стана по време на дербито сред Тотнъм и Челси (0:2). В средата на второто полувреме капитанът на „ сините ” – Сесар Аспиликуета, отиде до основния арбитър Антъни Тейлър, с цел да му изясни преживелица, която е станала със съотборника му Антонио Рюдигер. Германският защитник е съобщил на Аспиликуета, че е бил обиждан на расова основа, което е много наболял проблем на Острова с години наред.

ВИЖТЕ РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА ТУК

Все отново от британските медии доверяват, че дикторът на стадиона е направил послание, че расисткото държание пречи на играта. До края на полувремето е последвало второ и трето предизвестие, а тристепенният протокол на УЕФА споделя, че играта може да бъде прекъсната, в случай че почитателите са били предизвестени два пъти преди.

На 7-и декември, в градското дерби сред Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед, почитател на „ жителите ” бе арестуван и съден за расистки освирквания към Фред, като в добавка имаше и маймунски жестове. Появи се даже видео в обществените мрежи, което небрежно стана известно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР