Отношенията между бившите гаджета Дани Петканов и Алекс Богданска преминаха

...
Отношенията между бившите гаджета Дани Петканов и Алекс Богданска преминаха
Коментари Харесай

ВИП Брадър 2017: Още от истинското лице на Алекс Богданска

Отношенията сред някогашните гаджета Дани Петканов и Алекс Богданска минаха през разнообразни положения от старта на шоуто. В началото двамата подходиха един към различен с замяна на хапливи реплики, по-късно преустановиха другарството и близостта.

Лудия кореспондент и моделът съумяха и да си простят за грешките, само че вътрешните им терзания да не се наранят още веднъж не спираха да ги тормозят.

Тази вечер следва да разберем дали Дани и Алекс са подготвени още веднъж да отворят душите си един за различен, да оставят всички неточности в предишното и да стартират на чисто в името на любовта.

 Снимка 316883

Действията им са знак, че любовта ще се завърне във " ВИП Брадър ", само че докога? Скандалните разкрития на един от съквартирантите - Цветелин Маринов, прочут като Цуни, ще я помрачат май. И всичко това ще се случи тъкмо преди следващите елиминации в шоуто.

Наранени от номинациите и причините, които Александра насочва към Цуни и Сашка, те ще подхващат негативна акция против нея.

 Снимка 313209

Цуни ще заплаши да изкара още демони от предишното и да опише шокиращи обстоятелства от любовния живот на Алекс, за които никой не подозира, а Сашка услужливо ще го подкани да го направи, с цел да разкрие същинското ѝ лице.

Застрашени от изпъждане тази седмица са Сашка Васева, Джулиана Гани, Антон Стефанов, Ваня Щерева, Тото и Цуни. Елиминациите, които ще бъдат излъчени тази вечер, ще покажат кой от съквартирантите ще си отиде вкъщи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР