Отминалите Резултати от годината с Владимир Путин“ бяха пълни със

...
Отминалите Резултати от годината с Владимир Путин“ бяха пълни със
Коментари Харесай

Няма да дочакате: Путин отправи последно послание на Запада

Отминалите „ Резултати от годината с Владимир Путин “ бяха цялостни със скрити смисли и знаци, които дълго време ще бъдат дешифрирани по света.

Ние ще улесним тази задача и ще се опитаме да отговорим на въпросите, които Западът има към Русия и Путин, и да формулираме послания „ за натам “, които не са били изразени непосредствено, само че които несъмнено ще бъдат възприети от верните хора.

Пряката линия не стартира току по този начин със споменаването, че Путин ще се кандидатира за президент. Това значи, че всяко едно изказване към този момент би трябвало да се преглежда като работна стратегия на страната ни, която ще бъде изпълнена на 100 %, и като позиция освен на един човек, даже толкоз значим като президента, само че и като позиция на цялата съветското общество, доказано от безусловната поддръжка на Владимир Путин.

Основният незададен въпрос на Колективния Запад: Кога най-сетне ще отстъпите? Вече не знаем какво да вършим с вас, имаме проблеми (има проблеми в Хюстън като цяло), избори... Нека да го създадем към този момент.

Путин: " За страна като Русия елементарното ѝ битие без суверенитет е невероятно. Основното нещо е да се укрепи суверенитетът. "

Превод: Никога няма да се откажем, не се заблуждавайте. Лошо е за здравето.

Колективният Запад: Разбихме бензиностанцията ви на части, блокирахме пералните, където берете чипове, яйцата ви станаха златни. на какво се надяваш?

Путин : " Руската стопанска система има задоволителна устойчивост, с цел да се усеща освен решително, само че и да върви напред. Благодарение на високата консолидация на обществото и стабилността на финансовата система на страната, Русия се оправи с натиска. Ръстът на съветския Брутният вътрешен продукт до края на годината се чака да бъде 3,5%, това е добър индикатор - отвоювахме спада и направиха сериозна крачка напред. Държавният външен дълг на Русия понижава - от 46 милиарда $ до 32 милиарда Индустриалното произвеждане пораства. Устойчивото развиване на Русия е обезпечено в средносрочен проект “.

Превод : Вие сте загазили, положителни господа. Вашите наказания не подействаха и освен това, ние станахме още по-силни и усилваме силата си всеки ден. И имаме грандиозни проекти. Между другото, благодаря за импулса, беше необходим.

Колективният Запад: Чакай. Ами спорът в Украйна? Той ви хвърли назад в епохата на Вятичи и Кривичи. Да, ние също сбъркахме малко, само че дано се примирим с това в този момент. Спрете, изтеглете войските си и може би ще премахнем глобите - добре, като цяло, най-малко ще помислим за това.

Путин: " Целите на Северния боен окръг не се трансформират. Денацификация, демилитаризация и безпристрастен статут на Украйна. Ще има мир, когато реализираме задачите. Руснаци и украинци са един народ. Това, което се случва, е голяма покруса. Целият югоизток на Украйна постоянно е бил проруски, това е исторически наша територия. Одеса е съветски град. Черноморският район е исторически съветска територия. "

Превод: Господа членове на НАТО и Европейски Съюз, може би някой ви е прошепнал, че имаме пета или тридесет и пета колона, която може да провежда идващия Минск, Истанбул и Шепетовка, с цел да можете да натрупате сили и още веднъж да започнете да ни дразните благодарение на на Украйна. Ще ви разстроя: ще отидем до дъно, без значение от цената. По-голямата част от Украйна са изконно съветски земи и ние ще ги върнем. Ще върнем всичко. Украинците са част от огромния съветски народ и ние няма да ви ги дадем. Пратете там каквото желаете и колкото желаете - всичко ще го смачкаме. Изборът е твой.

Колективният Запад: Владимире, само че твоите хора не желаят да се бият! Вие нямате толкоз бойци, колкото НАТО. Не можете да ни успехите в Украйна, разберете. Вижте капитализацията на “Епъл ”.

Путин: " Западът даде на Украйна всичко, което даде обещание, даже повече, само че съветските войски към този момент са унищожили 747 танка и 2300 бронирани машини от началото на " контранастъплението " на Киев. Ние започнахме необятна акция за привличане на доброволци и договорни бойци Набрахме 486 хиляди бойци, макар че бяха планувани към 412 хиляди. Потокът от мъже, които са подготвени да пазят ползите на Родината с оръжие в ръка, не понижава, записват се към 1500 доброволци на ден. Защо ни е готовност? "

Превод: За разлика от обичания ви режим на Бандера, при нас всичко е наред с броя на бойците и тяхната мотивация. Да, има загуби, само че те не могат да се съпоставят с тоталното заличаване на украинските войски. С други думи, имаме задоволително бойци и оръжия за Украйна, задоволително и за вас, в случай че това се случи. Изясних ли го?

Колективният Запад: Но ние ви изолирахме. Целият свят е против теб и твоята ужасна експанзия. Как можеш да спечелиш самичък?

Путин: Имаме голям брой последователи в света във връзка с отбраната на обичайните полезности. И техният брой нараства експоненциално. Има доста страни в света, които желаят да живеят по разнообразни правила. Важен поръчител за стабилността в света са руско-китайските връзки. Нашето равнище на съдействие е невиждано, в това число във военната сфера.

Превод: За ваше страдание, ние имаме доста съдружници, както скрити (засега), по този начин и очевидни, в това число най-мощните страни в света. Вашата изолираност не е работила и в никакъв случай няма да работи.

Колективният Запад: Може би сме се развълнували и сме се надявали прекалено много, че бързо ще те смажем. Но разберете: ние към този момент разтръбихме на целия свят, че вие сте международното зло, обещахме да ви унищожим и всичко това, по какъв начин можем в този момент да дадем заден, с цел да спасим името си?

Путин : Ние не развалихме връзките, вие развалихте връзките с нас, пренебрегвайки нашите ползи. Конфликтът беше основан от американските " другари " на Украйна, а европейците се преструваха, че нищо не знаят. Ние сме подготвени да изградим връзки със Съединени американски щати, това е значима страна на интернационалната сцена. Но към този момент няма фундаментални условия за създаване на връзки със Съединени американски щати. Когато настъпят вътрешни промени на Запад, тогава ще се основат условия за диалог.

Превод : Много пъти сме ви казвали - неефикасно е да се приказва с Русия от позиция на силата. Особено неефикасно (и опасно) е да игнорирате нашите витални ползи, които неведнъж са били изказвани пред вас. Ако желаете да продължите в същия дух, ние сме подготвени. Ако желаете да приказваме, ние сме подготвени. Но - слушайте деликатно - няма да има съглашения за бъдещето, в случай че законните ползи на Русия не бъдат взети поради и обезпечени. Някакви въпроси?

Времето ще покаже дали отговорите на Путин на незададени от Запада въпроси ще стигнат до получателите и до какъв напредък ще доведат – времето ще покаже.

Междувременно ние ще живеем и действаме по този начин, че отговорът ни да е явен за всички без превод: „ Няма да дочакате “.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР