Отминаха времената, в които в Русия имаше олигарси. Това заяви

...
Отминаха времената, в които в Русия имаше олигарси. Това заяви
Коментари Харесай

Кремъл: В Русия няма олигарси

Отминаха времената, в които в Русия имаше олигарси. Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от РИА Новости. „ Фразата съветски олигарси е неуместна. В Русия към този момент няма олигарси”, уточни той.

Песков направи този коментар, когато публицист изиска от представителя на Кремъл да разяснява информацията, че в Съединените американски щати са разпитали съветски олигарси за хипотетични връзки с Доналд Тръмп.

Специалният прокурор Робърт Мълър, претрупан със задачата да ревизира имало ли е съветска връзка на американските президентски избори през 2016 година, предприе този ход. Той персонално е разпитал съветски олигарси, които са пристигнали в Съединени американски щати и са в кръга на обвинените за финансиране на републиканската акция лица.

Дмитрий Песков отхвърли да разяснява информацията за разпитани съветски жители на американска земя. Той уточни, че би трябвало да се изчака формалната информация. Русия отхвърля да е помогнала на Доналд Тръмп да завоюва президентските избори, побеждавайки кандидатката на демократите Хилъри Клинтън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР