Отмъщение към компанията за споделено пътуване Uber е бил вероятният

...
Отмъщение към компанията за споделено пътуване Uber е бил вероятният
Коментари Харесай

Шокиращ развой около убийството на младия Филип във Флорида! Оказа се, че стрелецът...

Отмъщение към компанията за споделено пътешестване Uber е бил евентуалният претекст за убийството на българина Филип Кирилов в Дестин, Флорида. Това считат проверяващите от шерифството в Окалуза каунти.

В предишното задържаният Тимъти Лейн Андерсън е опитал да заведе дело против Uber, а самият той е бил някогашен таксиметров водач. Андерсън събирал други ищци, с цел да заведе class action иск против Uber за нелоялна конкуренция на летището в града, написа bg-voice.com.
Жестоко ликвидиране на български водач във Флорида! (СНИМКА)

Според управляващите убийството е било планувано, макар че Андерсън не познавал българина, карал колата в зполучната нощ. Властите нямат пояснение за какво обвиненият палач избрал тъкмо Филип за жертва.
Извънредна вест за бруталния разстрел на българина Филип във Флорида (СНИМКА)

Тялото на 29-годишния Филип Кирилов беше открито в колата му, в 6:30 неделя сутринта, с голям брой прострелни рани.


Ето го жестокия палач, прострелял младия таксиджия Филип в колата му във Флорида (СНИМКА)

Според шерифството убийството е станало малко преди този момент. Когато служителите на реда откриват натрупа на Филип, колата му към момента е запалена. Автомобилът, спрял на кръстовището на " Порпойз стрийт " и " Наутилъс Корт ", имал камера на предното стъкло. На записа от нея се чува мъжки глас, който дава инструкции на Кирилов къде да го остави след курса. 30 секунди по късно се чува и първият изстрел, последван от още два. Двамата не са се карали преди стрелбата, демонстрират записа от камерата.

На видеото се вижда и упрекнатият за убийствтото Тимъти Андерсън, който бяга надалеч от вана на Кирилов. Разследващите от шерифството в Окалуза Каунти създали питане до Uber за записите от нощта на убийството. Така намират, че последният курс на 29-годишния Кирилов е с клиент на име " Джо Смит ", само че телефонният номер от който е направена поръчката e предплатен уред. Властите откриват, че Андерсън е закупил предплатен мобилен телефон от Wallmart в градчето Дестин на 13 юни.

Номерът на мобилния телефон - същият, от който е поръчан Uber-a на Филип Кирилов
С помощта на видеозаписи от охранителни камери на бизнеси в района полицията наблюдава дейностите на Андерсън след убийството.
35-годишният Тимъти Андерсън е задържан във вторник вечерта. Срещу него е повдигнато обвиняване за преднамерено ликвидиране. Той има шест предходни ареста за по-дребни и углавни закононарушения. За в този момент управляващите не споделят къде е оръжието на убийството, само че че имат догатки и следи. Според тях убийството е осъществено с 9-милиметров револвер.

" Tой беше най-хубавия човек, който познавах ", споделя Филип Александров, другар на починалият Филип Кирилов. „ Работеше извънредно доста и беше доста добър като темперамент " споделя различен другар на Филип, Васил Спиров. Убитият българин в родом от Монтана. Той бил разпален по фитнеса и работил доста, с цел да събира пари за бъдеще със брачната половинка си Калина. Двамата се женят единствено преди година във Вегас, където Филип живеел преди този момент.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР