Отличеният с две награди Икар спектакъл Животът е сън се

...
Отличеният с две награди Икар спектакъл Животът е сън се
Коментари Харесай

Животът е сън се завръща на сцената в Театър Азарян

Отличеният с две награди " Икар " театър " Животът е сън " се завръща на сцената след къса отмора. Пиесата от Педро Калдерон де ла Барка, прочетена през креативния взор на Театър " ЗОНГ ", ще бъде показана на 5 ноември от 18,30 ч. в Театър " Азарян ", научи ДУМА от Татяна Павлова от Artvent. През ноември " Животът е сън " навършва четири години на сцена с 35 изиграни спектакъла. 
" Животът е сън " е интерпретирана от младите създатели Боян Арсов, който е в основната роля и е създател на образната среда, костюмите, хореографията и пластиката, и Дина Маркова - акомодация и постановка, като мрачна приказка, сблъскваща безгрижието на детските игри с политическите операции.
Пиесата слага на сцената екзистенциални въпроси. Кое трансформира индивида в страшилище, по какъв начин мутира човешкото в индивида? Ако зрелостта в един свят на чудовища се манифестира в това да се превърнеш в страшилище, тогава какво бъдеще си отглеждаме? Какъв е светът, който сънуваме, какъв е сънят, който живеем? А дали това не са въпроси, настоящи и през днешния ден, в нашата действителност...
Историята описват актьорите Боян Арсов, Вяра Коларова, Константин Икономов, Ралица Петрова, Румен Михайлов, Венцислав Сариев, Калоян Катинчаров, Ирина Първанова.
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР