Отлагане на насроченото за 29 март напускане на ЕС може

...
Отлагане на насроченото за 29 март напускане на ЕС може
Коментари Харесай

Тереза Мей: Отлагане на Брекзит може да доведе до втори референдум

Отлагане на плануваното за 29 март овакантяване на Европейски Съюз може да докара до втори референдум за участието, предизвести през днешния ден английската премиерка Тереза Мей, представена от Ройтерс.

Според нея отлагане на развода с Брюксел също по този начин може да сътвори форма на Брекзит, за която жителите не са дали своят вот на всенародното допитване на 23 юни 2016 година, когато болшинството сподели „ да “ на напускането на Европейския съюз.

Преди решителния избор по договорката идващия вторник в Камарата на общините Мей предизвести, че Англия е застрашена от продължаваща неустановеност и може в никакъв случай да не напусне Европейски Съюз, в случай че депутатите още веднъж отхвърлят постигнатата през ноември договорка сред Лондон и Брюксел.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР