Открит е джипът, от който вероятно е стреляно срещу 43-годишния

...
Открит е джипът, от който вероятно е стреляно срещу 43-годишния
Коментари Харесай

Открит е джипът, от който вероятно е стреляно по данъчния


Открит е джипът, от който евентуално е стреляно против 43-годишния данъчен чиновник Иво Стаменов преди дни в центъра на София, заяви БНР.

Превозното средство е открито преди обед в столичния квартал "Хаджи Димитър ". В момента на мястото има засилено полицейско наличие. Извършва се оглед.

По Стаменов беше стреляно в понеделник в центъра на София, до момента в който отивал на работа с колата си.

43-годишният мъж оцеля. След две интервенции лекарите във ВМА съумяха да го стабилизират, само че положението му остава тежко. При стрелбата беше обиден белият му дроб, а патронът минал през тялото му и не е останал в него.
Килърите го причакали по нормалния му маршрут за напредване до офиса, зад постройката на фармацевтичния факултет на Медицинския университет, по ул. "Дунав ".

Поне две камери обаче са снимали стрелеца. Едната е тъкмо до мястото на стрелбата и е на офис, където до неотдавна се е намирала пенсионно-осигурителна компания. Другата е на постройка на ул. "Врабча ", която е на метри от мястото на престъплението, откъдето е минал убиецът, с цел да се отдръпна по бул. "Васил Левски ". Все още обаче няма обвинен.

Стаменов е началник на фискалния надзор в Национална агенция за приходите. Той дава отговор за надзор над рискови артикули, каквито са месо, месни артикули, зърно, зеленчуци, горива и други.

Основната версия за покушението е точно работата му - най-вероятно секване на Данък добавена стойност схеми при импорт на месо и месни артикули за стотици милиони лв..

След покушението полицията е иззела документи и компютърни разпечатки от всички разработки в отделите на Национална агенция за приходите, по които е работил Стаменов в последната една година.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР