Откакто се завърна в обществения живот на княжеството, Шарлийн привлича

...
Откакто се завърна в обществения живот на княжеството, Шарлийн привлича
Коментари Харесай

Редкият розов диамант на принцеса Шарлийн

Откакто се завърна в публичния живот на княжеството, Шарлийн притегля погледите без значение дали го желае или не. Обожавана от поданиците си, с милиони фенове по света, тя продължава да е образец за царствено достойнство и класа.
 Принцеса Шарлийн, принц Жак и принцеса Габриела, и новата фотография на децата й с принц Алберт
Принцеса Шарлийн - още веднъж щастлива

Ето какъв е мотивът

Преди няколко дни всички погледи още веднъж бяха отправени към принцесата на Монако. Заедно със брачна половинка си принц Алберт тя беше в Ню Йорк за годишния бал и премиите на фондация Princess Grace.

Фондацията " Принцеса Грейс " е учредена през 1982 година от бащата на Алберт принц Рение в памет на брачната половинка му - холивудската икона Грейс Кели, умряла същата година. Наградите й подтикват млади създатели в областта на театралното, кино и танцово изкуство.
 Снимка 594064

На Кели е кръстен и " Диамантът на Грейс " - супер необичаен розов елмаз, който от предходната година е благосъстоятелност на марката за диамантени бижута Maison Mazerea. За съответния мотив те основават колието La Vie en Rose, носено от 44-годишната Шарлийн за бала в Ню Йорк.

То обаче не е благосъстоятелност на принцесата. По-нататък диамантът ще бъде демонтиран от това колие и трансфорат в ново украшение, което ще е част от специфична сбирка за Maison Mazerea.

През 2022 година се навършиха 40 години от гибелта на принцеса Грейс. През септември синът й принц Алберт даде особено изявление за People по този мотив. " Тя притежаваше сексапил и необикновено омагьосване. Но не привличаше хората единствено тъй като беше хубавица и фешън икона. Топлината й, сърдечността и човечността й е това, което хората помнеха. "

64-годишният принц на Монако споделя още, че в случай че можеше в този момент да беседва с майка си, би й споделил какви невероятни внуци има. Алберт и Шарлийн са родители на осемгодишните близнаци Габриела и Жак.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР