Откакто се разведе с бизнесмена Тихомир Георгиев след 10-годишен брак,

...
Откакто се разведе с бизнесмена Тихомир Георгиев след 10-годишен брак,
Коментари Харесай

Стара любов съживи Венета Райкова

Откакто се разведе с предприемача Тихомир Георгиев след 10-годишен брак, тв водещата Венета Райкова не се среща с други мъже. Тя постоянно приказва за застоя в персоналния си живот и твърди, че избира да е сама, вместо да се събира с несъответствуващи за нея хора. С някогашния си Тишо е запазила положителни връзки в името на детето, само че за нова обич не съумява да откри време.

„ Посветила съм се на сина си Патрик и на работата си. Нямам интимна връзка и не желая да имам. С някогашния ми брачен партньор се разбираме чудесно, другари сме и се чуваме всеки ден по два пъти. Винаги ще съм му признателна за поддръжката и разбирането. Понякога ми се желае да се влюбя още веднъж, само че такава обич, каквато диря – мощна и изпепеляваща, едва ли иска ми се случи, по тази причина по-добре да съм сама!”, разяснява авторката на бестеселъри.



Кулагин желае да измести Венета

Венета няколко пъти загатва за тайнствен мъж, от който черпи ентусиазъм за книгите си, но отхвърля да разкрие детайлности за него. Загатва единствено първите букви от името му и споделя, че не са се виждали от дълго време, написа "Уикенд ". „ Връщам се към 2002 година, когато се срещнах с едно момче и се влюбихме. След няколко дни той ми предложи брак. Чувствата ни бяха доста мощни. Сетих за него и за огромното ни его, което прецака всичко. Поздрави за теб – Ст. И. - където и да си в този момент, въпреки че не сме се виждали от години”, написа преди време журналистката в обществената мрежа.

За самоличността на въпросния господин се появиха разнообразни догатки, но Райкова е безапелационна, че той не е прочут в общественото пространство. Тя допуска, че тогавашният й обичан към този момент е фамилен и заради тази причина не желае да загатва цялото му име.
Неотдавна русокоската продължи тематиката, като показа, че е задоволително единствено да се сети за този мъж, с цел да се настрои на работна вълна и героите да оживеят по страниците на творбите й. „ Наясно съм, че в никакъв случай повече няма да се забележим, само че самата мисъл за него ме вкарва в положение на цялостна централизация и ми оказва помощ да пиша с цялата страст, на която съм способна, с цялата си душа и сърце. Мисля, че читателите ми го усещат и по тази причина книгите ми са толкоз вълнуващи”, споделя Венета.



Емануела: Две години бях без секс

Въпреки че от време на време я връхлитали страстите от далечното минало, тя дефинира Тихомир като „ мъжа на живота си”, тъй като плод на връзката им е най-голямото й благополучие – синът им Патрик. Водещата е безапелационна, че сред нея и Георгиев не е имало трети човек – през всичките години дружно не са си изневерявали, само че рутината умъртвила брака им. „ Радвам се, че към момента се почитаме и детето не страда от развода ни. Малкият одобри обстановката напълно умерено. По празници постоянно сме тримата дружно и това ненапълно компенсира обстоятелството, че с татко му към този момент не живеем под един покрив”, изяснява писателката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР