Откакто съм в политиката и в ГЕРБ никога не съм

...
Откакто съм в политиката и в ГЕРБ никога не съм
Коментари Харесай

​Ивелина Василева, ГЕРБ: Кампанията за евроизборите ще бъде тежка

Откакто съм в политиката и в ГЕРБ в никакъв случай не съм считала, че мястото има значение. Значение има тима и екипа, а ние сме екип и тим - по този начин разяснява своето 9-то място в евролистата на ГЕРБ някогашният екоминистър Ивелина Василева в студиото на " Още от деня ". Кампанията за евроизборите би трябвало да бъде търсене на отговори и на решения за провокациите, които стоят пред Европа и пред България, сподели Василева и добави, че акцията ще е тежка.

 Ивелина Василева, народен представител от ГЕРБ: Аз ще дам всичко от себе си и в акцията, с цел да работя за това. Относно преференциите, конституционно право е на всеки български жител е да гласоподава и да даде волята си за политическата мощ, която желае да го съставлява, както и избран представител на тази политическа мощ. Но нашата цел е тази ние в екип, дружно да бъдем измежду хората и да обясняваме. Говорим за избори, по време на които би трябвало да бъдат определени българските представители в Екологичен потенциал. Знаем стилистиката и на лидера на листата на Българска социалистическа партия и на сътрудниците, които близо два месеца са отвън Народно събрание - мястото, където е удачно да бъдат водени дебатите по вътрешнополитическите тематики и където опозицията има своята роля. Тя е потребна роля на коректив, от която те за жалост абдикираха.
Нашите представители в Екологичен потенциал имат своето значимо място, с цел да пазят и националните позиции. Иска ми се тази акция да не е война, а съревнование на хрумвания, на позиции и тези. За нас е значимо да получим доверието на хората, добави още Ивелина Василева.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР