Откакто е необвързана Мегз е решила тотално да промени визията

...
Откакто е необвързана Мегз е решила тотално да промени визията
Коментари Харесай

Иво Аръков търси гадже на Мегз - slava.bg

Откакто е необвързана Мегз е решила тотално да промени визията си.

Дизайнерката желае да си откри ново гадже и взриви обществените мрежи с изкусителни фотоси и нова прическа. Тя към този момент е в тима на русокоските. Повечето ѝ почитатели я отрупаха с похвали за новата ѝ секси визия. А тя несъмнено сложи множеството плеймейтки в дребния си джоб.

Каканашева беше посетител и в предаването Мармалад, където също взеха решение да ѝ търсят гадже. Екипът на предаването беше подготвил две купчини със фотоси, а Мегз трябваше да избира до момента в който не остане един кандидат. Сред претендентите бяха някои от най-желаните ергени в страната ни като Папи Ханс, Николаос Цитадирис, Кубрат Пулев, Кирил Деспотов, Галин, Бойко Кръстанов, Ники Илиев и доста други. Огромното самочувствие на Каканашева си пролича мигновено.

Тя с лекост намираше недостатък във всеки претендент и го отхвърляше без грам съмнение. Калин Врачански бил коцкар, Папи Ханс постоянно щял да обича Дара, Кубрат Пулев бил прекомерно недодялан, Кирил Деспотов бил прекомерно млад, Григор Димитров работел прекалено много и гонел кариера в чужбина. Мегз откровено не трепваше и не се впечатляваше от никого. Причината може би е, че финансовите критериите на риалити звездата са прекомерно високи поради предходните ѝ гаджета и тъй като тя самата е добре обезпечена финансово, с помощта на стилния си бизнес и риалитито си с Нова телевизия.

Все отново Каканашева похвали Николаос Цитадирис и Радо Янков. Като за втория сподели, че е откровено впечатлена от мощната му обществена отговорност. Но също по този начин бързо го отхвърли, тъй като бил съществено привързан. “ Аааа не желая отново да ги развеждам.” - пошегува се амбициозното миньонче, което разведе транспортния необут Румен Рончев след 18 години брак. В последна сметка Мегз избра от учтивост Иво Аръков, с който от дълго време имат задявка. Актьорът, който в никакъв случай не е скривал благосклонностите си към Мегз и постоянно флуртува с нея по всемирски събития и когато му е на посетители, се развълнува и изчерви до ушите.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР