Откакто Чарлз стана крал точно преди година, отговорностите на плещите

...
Откакто Чарлз стана крал точно преди година, отговорностите на плещите
Коментари Харесай

Нова изненада от Уилям и Кейт

Откакто Чарлз стана крал тъкмо преди година, отговорностите на плещите на принц Уилям и брачната половинка му Кейт станаха повече. В ролята на престолонаследник принцът на Уелс би трябвало да следи изкъсо всичко, протичащо се в монархията.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън, херцогство Корнуол и новата публикация за работа
Принц Уилям си търси счетоводител

Кой ще му оказва помощ в херцогство Корнуол

Затова и той, както и принцесата на Уелс имат потребност от доверени хора в своя помощ. Те разполагат с 60 индивида личен състав в резиденциите, които населяват. А в този момент имат намерение да си намерят изпълнителен шеф, който да поеме управлението на всички тях.

Уилям и Кейт са наели компанията за набор на личен състав Odgers Berndtson, която да откри най-подходящия претендент за длъжността, написа Daily Mail. Директорът ще е зависещ непосредствено на принца и принцесата на Уелс и ще работи без значение от персоналните им секретари.

Той ще бъде виновен както за чиновниците на Уилям и, по този начин и за поддържането на връзка с кралските благотворителни организации Earthshot Prize и Royal Foundation. А най-важна ще е и координацията му с екипа на крал Чарлз и кралица Камила.
 Снимка 631741

Според информацията в обявата позицията на изпълнителен шеф ще е основана главно в двореца Кенсингтън в Лондон със спорадични пътувания до двореца Уиндзор. Daily Mail си задават въпроса дали кралят и кралицата също няма да обмислят сходна служба.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР