Отиваме към предсрочни избори. Това прогнозира в предаването "Денят на

...
Отиваме към предсрочни избори. Това прогнозира в предаването "Денят на
Коментари Харесай

Чакат ни тежки месеци, страшна прогноза на социолог

Отиваме към предварителни избори . Това предвижда в предаването "Денят онлайн " социологът от Тренд Евелина Славкова. " Всъщност третият мандат ще е още по-неуспешен опит от упоритостите на Политическа партия с първия мандат ", сподели социологът. "Тези хора не усяха да си приказват, когато имаха коалиция и управляваха дружно. Нека никой не се заблужадва, че ще съумеят да се схванат по този начин, че да сформират кабинет ".

Славкова счита, че въпреки всичко Българска социалистическа партия ще смъкват алените линии, с цел да съумеят с кабинета. Но съгласно нея от реализация на третия мандат ще изгубят съдружните сътрудници. "Ако съумеят хипотетично да сформират мандат, сигурно ще изгубят. На тях ще им е извънредно мъчно да ръководят. Видяха всички, че те не могат да приказват между тях. Предстои ни тежка есен и тежка зима . Губещи ще са тези обединения, които ще се включат в тази коалиция ", уточни Славкова.

Според нея позитиви може да черпи опозицията . "Те не носят тежестта в тези турбулентни времена ". И "Възраждане ", които по думите ѝ доста постоянно са оставени на полето да работят по политическите тематики сами. "Те ще са печеливши и при отиване на избори, и при осъществяване на третия мандат, те са в уин-уин обстановка ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР