Отговорността ни е изключително голяма, нямаме право на грешка. Ще

...
Отговорността ни е изключително голяма, нямаме право на грешка. Ще
Коментари Харесай

Мария Габриел: Нужна е мобилизация, за да се проведат изборите в спокойна обстановка

„ Отговорността ни е извънредно огромна, нямаме право на неточност. Ще създадем всичко допустимо от наша страна, с цел да Ви осигурим нужните условия за работа “, това съобщи министър председателят по време на среща с регионалните шефове, оповестиха от пресцентъра на държавното управление.

Министър–председателят разиска подготовката и провеждането на почтени и транспарантни избори за локална власт и уговорките на регионалните администрации  в този развой.

От своя страна вицепремиерът Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова открои три основни послания по отношение на подготовката на изборите -  добра съгласуваност, цялостна бистрота на процеса и отчетност пред жителите. „ Нужна е готовност, с цел да се проведат изборите в спокойна конюнктура “, уточни Габриел.

На срещата регионалните шефове получиха информация за подхванатото досега от страна на Министерския съвет и неговата администрация, съгласно уговорките съгласно Изборния кодекс.

Всички декларирани средства от регионалните шефове за първи и втори тур са обезпечени в цялостен размер.

Очаква се решението на ЦИК във връзка с изборните бумаги и материали, с цел да бъдат създадени и детайлните  инструкции към регионалните шефове. Всички периоди по подготовката на вота се съблюдават.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР