Отговорникът за юношеските отбори към БФС Павел Панов потвърди, че

...
Отговорникът за юношеските отбори към БФС Павел Панов потвърди, че
Коментари Харесай

Павел Панов за оставката на Викторио Павлов: При тези резултати какво друго да направи?

Отговорникът за юношеските тимове към БФС Павел Панов удостовери, че оставката на Викторио Павлов като селекционер на състава до 17 години е призната и в централата към този момент имат концепция кой да бъде негов правоприемник. Набор 2001 записа тежки провали в първите квалификации за Евро 2018 и наставникът реши да напусне поста.

“При тези резултати по какъв начин да реагира и да какво друго да направи. Още повече, че той си декларира оставката още преди да е приключил шампионата. Направи го след мача с Ирландия, което беше вторият дуел. Докладната бележка е направена още на идващия ден и управлението в известено. Вече има разновидности кой да бъде правоприемник на Павлов. Имаше някои дисциплинарни проблеми в този набор. Играчи желаеха да сменят селекционера. Старши треньорът самичък си е решил за състава и е решил, че няма да вика Крис Добрев от Ботев”, сподели Панов в предаването “От дузпа в тъч” на Sportal TV .

Все отново Панов съобщи, че като цяло юношеските ни отбори се показват на високо равнище в последните години, защото три пъти са били измежду най-хубавите в Европа.

“Бързо се не помнят някои триумфи на юношите. В последните години наши тимове се класират три пъти измежду първите осем. Тази година също бяхме там. Тези неща не би трябвало да се не помнят. Нещата не са толкоз трагични, колкото се разказват. Проблемът ни е в подготовката на младите футболисти. Но по тази причина би трябвало да приказваме и с клубовете”, сподели още Панов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР