Отделението по неонатология към МБАЛ Д-р Иван Селимински“-Сливен получи ново

...
Отделението по неонатология към МБАЛ Д-р Иван Селимински“-Сливен получи ново
Коментари Харесай

Трима дарители с жест на хуманност към най-малките пациенти на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“

Отделението по неонатология към МБАЛ „ Д-р Иван Селимински “-Сливен получи ново подаяние. За следващ път трима донори направиха жест на човечност и съпричастност към най-малките пациенти. Събин Стефанов, Венелин Стефанов и Пламен Пенчев подариха уред, профилиран за проучване на слуха на новородените деца.


„ Това проучване се прави на всички бебета преди изписването им от отделението. Апаратът дава опция за доста ранното разкриване на отклонения в слуха и своевременното ориентиране към експерт “, сподели началникът на отделението доктор Таня Праматарова.
Изследването е безвредно за бебето, елементарно за осъществяване и кратковременно. Към момента отделението разполага единствено с един уред, който постоянно се нуждае от ремонт в сервиз. С новия уред за слухово проучване режимът на проучванията на новородените ще се поддържа непрестанно.
„ Позволете да ви поздравим за благородната ви задача, изразяваща явния приоритет, който вие отдавате на децата и детското опазване на здравето. Пожелаваме ви здраве, топлота в сърцата, сили за ползотворни каузи и доста добрини “, сподели доктор Праматарова от името на целия екип и управлението на болничното заведение.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР