Отделението по акушерство и гинекология на Университетска болница Канев“ стартира

...
Отделението по акушерство и гинекология на Университетска болница Канев“ стартира
Коментари Харесай

Безплатни АГ прегледи ще се провеждат два пъти месечно в УМБАЛ Канев

Отделението по акушерство и гинекология на Университетска болница „ Канев “ започва акция за безвъзмездни гинекологични прегледи и съвещания, оповестиха от лечебното заведение. Те ще се организират два пъти месечно, в диагностично- консултативния кабинет на Акушеро-гинекологичен комплекс.

Дамите, които желаят да се възползват от тази опция ще бъдат преглеждани и съветвани от експертите акушер- гинеколози на лечебното заведение.

„ Целта е да напомним на дамите, че в забързаното всекидневие би трябвало да намерят време за гинекологичното си здраве, тъй като те са бъдещи и сегашни майки, а болесттите са 100% лечими, в случай че бъдат открити в точния момент. “, сподели доктор Луиза Тончева, шеф на Отделението по акушерство и гинекология.

Първите прегледи ще бъдат на 20 септември /вторник/, от 16.00ч - 18.00ч., в диагностично- консултативния кабинет на АГ комплекса, и ще бъдат осъществени от доктор Луиза Тончева.

Необходимо е авансово записване на телефон:

082 887 520, от 10.00 ч. -12.00 ч.

Датите за идващите прегледи ще бъдат обявявани на формалната фейсбук страница на Акушеро-гинекологичен комплекс: и на фейсбук страницата на УМБАЛ „ Канев “:
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР