"Отдел издирване". Така се казва новият български сериал, който тази

...
"Отдел издирване". Така се казва новият български сериал, който тази
Коментари Харесай

Нов сериал с Юлиан Вергов и Ани Пападополу тръгва по Нова - slava.bg

"Отдел търсене ". Така се споделя новият български сериал, който тази пролет ще бъде излъчен по Нова тв. Криминалният филм ще бъде измежду акцентите в пролетния ефирен сезон на NOVA, допълвайки разнообразието в атрактивната стратегия, оповестяват от медията. Интересен, безизходен и многопластов, сюжетът на сериала се завърта към мистериозно ликвидиране довело до покруса с трагични последствия в живота на контрольор Камен Петков и някогашната му към този момент брачна половинка – старши комисар Ралица Петкова. В „ Отдел Издирване “ феновете ще видят още престъпни случаи отвън рамката, само че ще бъдат наранени значимите тематиките за безусловната родителска любов, жестокостта, отмъщението, възмездието, прошката и алчността. Образите на героите ще бъдат магнетични, ярки и двусмислени, като ще предизвикат разнообразни прочувствени положения у феновете.
Зад продукцията стоят умел екип от експерти и впечатляващ каст, в основата на който влизат едни от най-талантливите и сполучливи български артисти с редица функции в киното и театъра: Юлиан Вергов, Ана Пападопулу, Христо Петков, Елена Телбис, Иван Бърнев и други Към тях се причислява и хърватската звезда Ива Михалич, взела участие в първия сериал на HBO Европа, разрастващ се в Хърватия и трансформирал се в шлагер – „ Успех “.
Сериалът е по концепция на сценариста Александър Чобанов (по чиято концепция е основан сполучливия сериал „ Дяволското гърло “). Режисьори на премиерния сериал са добре познатите с работата си по едни от най-успешните български продукции в последните години Димитър Димитров и Виктор Божинов. Музиката към серийния филм е особено основана от световноизвестния цигулар Веско Ешкенази. Продуцент на „ Отдел Издирване “ е Александър Христов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР