Отчитаме най-малко разходи за агитация в медиите в тази трета

...
Отчитаме най-малко разходи за агитация в медиите в тази трета
Коментари Харесай

Веселин Стойнев: В предизборната си агитация кандидат-депутати правят ненаучни внушения за ваксините



" Отчитаме минимум разноски за пропаганда в медиите в тази трета предизборна акция “, сподели пред БНР Диана Евтимова от Института за развиване на обществената среда. 
„ По отношение на президентските акции , там претендентите са издигнати най-вече от инициативни комитети и те се финансират през дарения и медийни пакети. Според решение на ЦИК цената на тези медийни пакети е към 850 хиляди лева Даренията са единствено от физически лица и са без таван. Така че виждаме нищожна медийна акция “, сподели още Евтимова.

По думите и сумата за медиите общо за двете акции е малко над един милион лв. . 733 хиляди лв. за пропаганда за парламентарните избори и малко над 305 хиляди лв. са отделени за президентските избори ", сподели още Евтимова.

 Веселин Стойнев

„ Не може да се каже, че няма плураризъм, многообразие от претенденти, от гледни точки, от съперници както измежду партиите на статуквото, по този начин и измежду партиите на смяна “, разяснява пред БНР журналистът Веселин Стойнев актуалната предизборната акция.

„ Интересно е проявлението на така наречен В тим, който мнозина заобикалят. Но като че ли тъкмо там в този момент става по-интересно – тези хора като че ли показват едно симпатично реалити шоу, изпускащо парата на надвикването - едно благо зрелище...

Техните апели към този момент не се възприемат като ненормални, както беше преди години, а за симпатични “, счита Стойнев.

По думите му това от ден на ден ни доближава до средновековието и в едни погрешно свестен плурализъм се дава право на всевъзможни ненаучни отзиви изключително в този момент от претенденти за дупутати изключително по тематиката за имунизациите и пандемията.

" В предизборната си пропаганда претендент - депутати вършат ненаучни внушения за имунизациите. Това е тотална безнаказаност ", сподели още Стойнев.

Още по тематиката в звуковете файлове.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР