Отчаяният пенсионер от Шумен, който уби съпругата си, а после

...
Отчаяният пенсионер от Шумен, който уби съпругата си, а после
Коментари Харесай

86-годишният Начко Мутафов застрелял с ловна пушка 84-годишната си съпруга Дияна

Отчаяният пенсионер от Шумен, който умъртви брачната половинка си, а след това постави край и на своя живот, е стрелял с ловна пушка.

Кървавият пъкъл се разиграл в жилището им на четвъртия етаж в центъра на града на ул.“Христо Смирненски“5. Телата на Начко Мутафов/86г./ и брачната половинка му Дияна/84 г./ били открити от внучката в четвъртък преди обяд. Тя незабавно подала сигнал в полицията.
 trsh0702-1  trsh0702-2  trsh0702-3
Двете тела са с огнестрелни рани от законно притежаваната от брачна половинка ловна пушка. Жената е била ранена в гърдите, в сърдечната област и била открита да лежи в една от стаите. Оръжието е намерено в жилището до натрупа на мъжа, който по непотвърдени данни е открит в банята. „По всяка възможност се касае за ликвидиране и последвало самоубийство“, сподели шефът на ОДМВР-Шумен ст.комисар Ялчън Расим. В жилището е открито и предсмъртно писмо, само че от полицията не оповестиха какви са били претекстовете на стрелеца.

За съседи съдбовният завършек на старата двойка е безспорен потрес. Те даже допуснаха, че дамата е умряла от естествена гибел, а брачният партньор не е могъл да преживее това и е решил да постави завършек на живота си. Известно е, че дамата е имала здравословни проблеми – след прекаран инсулт била на легло и всекидневието им не е било елементарно.

Според съкварталци, Начко не бил конфликтен, гледал пчели и никой не подозирал за фамилната драма в дома му.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР