Отчаяна майка от Самоков издирва сина си. Любослав Стоянов излязъл

...
Отчаяна майка от Самоков издирва сина си. Любослав Стоянов излязъл
Коментари Харесай

Любослав излезе да си купува маратонки и изчезна безследно. Майка му го издирва

Отчаяна майка от Самоков търси сина си. Любослав Стоянов излязъл нощес да си купи маратонки и от този момент тя няма връзка с него. Молбата й за помощ е оповестена във Facebook:

" От нощес синът ми Любослав Стоянов изчезна и нямам връзка с него. 

След поредност житейски удари, и намиращ се в тежко душевно положение, не желаейки помощ, се случва това, от което всяка майка се бои най - доста. 

Официално ще бъде разгласен за търсене в понеделник, в случай че не се появи до тогава. 

Хора, от към година сме в тежко състояние, законът обаче разрешава наложително лекуване единствено в избрани случаи. Бог да е с него!!! Благодаря! "

Пред Блиц отчаяната Маргарита Аврамска описа, че е с нея се свързала жена от Шумен, която й споделила, че е видяла момче с описанието на сина й, само че с друго облекло.

" Тръгна си вечерта към 17 часа, дадох му пари да върви да си купи маратонки и чорапи. Скарах му се малко, сподели, че ще си купи и от този момент не се е върнал.

Имахме комплицирани връзки, откогато го усетих, че не е както би трябвало и стъпвахме като върху яйца. Каза, че е пробвал отпреди, потегли на кавги с нас, живееше в София при баба си и при дядо си. После пристигна в Самоков. Пролетта се обади, че не му се живее, че желае да почине. Отидохме незабавно, заведохме го в болница.

Нямаше лекуване, одобриха го в петък вечер. Беше февруари, понеделник се самоизписа. Редувахме се, спяхме при него, опитвахме се да подновим връзки, с цел да може да му се помогне. 


От рождения му ден - това е август, пристигна да живее при нас, ние сме огромно семейство, сякаш всичко беше добре, само че в този момент се случи това ", споделя обезверената майка. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР