Отчаян ход да популяризират политическите си искания, маскирани зад фалшиви

...
Отчаян ход да популяризират политическите си искания, маскирани зад фалшиви
Коментари Харесай

Сини, зелени и червени с напън за масов протест

Отчаян ход да разпространяват политическите си претенции, маскирани зад подправени цивилен дела, ще създадат в края на седмицата от „ дясното” обединяване „ Демократична България”. В него влизат тъмносините от ДСБ, левите от Политическа партия „ Зелените “ и синьо-червените от „ Да, България “.

Водените от провалени политици обединения провеждат митинг пред постройката на Министерския съвет, за „ спасяване” на България, написа в. „ Труд “.

Подготовката за казионната изява тече във фейсбук, с цел да може за митингът да бъде поднесен на обществото като „ граждански”. Но още в сряда съпредседателят на Политическа партия „ Зелените” Борислав Сандов, която е едно с сякаш неправителствената коалиция „ За да остане природа в България”, разгласи че „ дясното” обединяване приготвя митинг. Става дума за същото мероприятие, т.е. никакви жители в обществените мрежи не се самоорганизират. А се задава следващият политически протест, чиято цел е да обслужи ползите на неговите основатели – трите партии от „ Демократична България”.

За да замаскират още по-добре своите същински планове, от обединяването са оповестили, че става дума за цели 22 фейсбук-групи, чийто членове са влезнали в контакт и са се разбрали да се обединят в името на България. Сред изброените са „ Спаси Пирин”, „ Спаси Скаптопара”, „ Да спасим Кресненското дефиле”, „ Да запазим Болата”, „ Дива България”, „ Зелен Младост”.

Още на пръв взор се вижда, че това са интернет начинания, зад които стоят „ За да остане природа в България”, т.е. Политическа партия „ Зелените”.

Така че огромното обединяване е единствено видимо. Всъщност става въпрос за няколко десетки души, които членуват във всяка една от обединилите се начинания.

В устрема си да съберат повече хора с операция, „ десните” за следващ път си признаха, че са саботьори на стопанската система на България.

Например „ каузата” „ Спаси Пирин” е против развиването на зимния туризъм. „ Да спасим Кресненското дефиле” и „ Да спасим Скаптопара” са за закъснение на автомагистрала „ Струма”, което ще коства на българските данъкоплатци близо 2 милиарда лв.. А „ Зелен Младост” поддържа задържаната за голям рушвет кметица на „ Младост” Десислава Иванчева, която с некомпетентността си блокира целия регион за близо две години, като спря всякаква инвеститорска активност. Иванчева бе подкрепена от „ Зелените” и общинари от ДСБ на изборите през 2016. Вместо да се извинят на жителите на „ Младост”, двете обединения мълчат гузно.

Така обстоятелствата още веднъж демонстрират, че „ гражданското общество” е единствено дъвка в устите на „ десните”, чиято същинска цел е да се доберат до власт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР