Отборите на Волфсбург и Байер (Леверкузен) направиха нулево равенство в

...
Отборите на Волфсбург и Байер (Леверкузен) направиха нулево равенство в
Коментари Харесай

Волфсбург спря победната серия на Байер

Отборите на Волфсбург и Байер (Леверкузен) направиха нулево тъждество в мач от 28-ия кръг на немската Бундеслига. Шест кръга преди края на шампионата равенството сложи “аспарините ” на 7 зад зона “Шампионска лига ”, до момента в който “вълците ” се откриха удобно в средата на таблицата и в остатъка от шампионата ще играят най-вече за достойнството си.

През първото полувреме головите обстановки не изобилстваха и те пристигнаха чак 28-ата минута удар на Сердар Азмун от Байер (Леверкузен) се отби в гредата. Пет минути по-късно Яник Герхард пропусна да открие резултата в интерес на Волфсбург.

Десет минути след почивката Муса Диаби не се оправи добре при една от дребното обстановки и пропусна да изведе “аспирините ” напред. В 69-ата минута вратарят на домакините Коен Кастеелс още веднъж трябваше да се намесва чудесно след компактен изстрел на Керем Демирбай.

Равенството прекъсна мощната серия от пет поредни триумфа на Байер (Леверкузен), до момента в който за същото време Волфсбург съумя да завоюва единствено един път.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР